Идва коледа и вече знам какво ще подаря на баща ми....? Божеее никаква идея ;х Давайте предложения (може да е нещо скромно, но да си струва)
Ами то така е много трудно да определиш за един човек какъв му е вкуса при положение, че не го познаваш! Ами замангильосай го там малко! Питай го, дали е писал вече писмо до Дядо Коледа или пък какво желае да получи от Дядо Коледа и така! Нали целта е да стане малко весело!![]()
аз на моя съм подарявала: ключодържател, който и досега носи;много си го хареса; статуетка на рицар - пада си по историята; подарявала съм им общо с майка ми картина и свещник, също кристален шах;въобще каквото знам, че ще му хареса... направи нещо като списък с нещата, които баща ти харесва и избери нещо.... може да го пуснеш тук, за да те посъветваме.. а за майка си подаръче, нещо?
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Ох еми той има мн странен вкус....немога да му избера парфюм или часовник, ако той не го хареса ( в което съм с 0 точки ) иии нз въобще кво иска, уж го познавам, а когато стане на въпрос за подаръци си режа главата ;хх![]()
за майка ми съм решила да й взема козметика ( сенки, четки за грим, руж и пудра)![]()
Първоначално написано от MegiBoOm
И аз съм така в повечето случаи с членовете на семейството и с познати! Ами просто го слушай за какво говори по-често или наистина се пошегувай и го питай какво иска от Дядо Коледа!
Като цяло...знам ли огледай му нещата и виж какво най-много има- ключодържатели...Може пък да му вземеш ново протмоне или някакъв хубава химика. Един път на моята класна й бяхме взели химикал с мраморно покритие...и така!
![]()
Аз съм решила на моята майка да и взема комплект с парфюм на Кристина Агилера, който включва и още лусион за тяло и душ гел (ако не се лъжа)! Е, само да мирише на хубаво де!
аз не съм избрала, но знам какво искам азтва е важното.
![]()
Първоначално написано от fuckme
Права си!
![]()
Часовник?
Ако има хоби , можеш да му подариш нещо, което да му помага![]()
Love is everything!
В "У дома" имаше мнение за часовник за подарък и казаха,че не е хубаво да се подарява часовник!!!Първоначално написано от SladkaZagadka
Някой шал...шапка или ръкавициЗависи какво носи ...
идеално за зимен подаръкпоне аз на това съм се спряла засега за коледен подаръкк
![]()
Има много хубави сувенири с шеговити фрази.Може да му вземеш една и да си я сложи някъде,където да си я гледка постоянно и да се хили.Баща ми така се разтоварва в работата.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
може някой пуловер, ако носи, или елек. горе - долу това:
http://drehi.eu/images/153-154-Marks...ki-pulover.JPG
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...Ksvwsga84_TuCQ
или някоя по- скъпа вратовръзка, ръкавели...![]()