- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- !! проблем !!
първо: Този месец ми дойде на 1ви и ми свърши на 7ми или 8ми а днес пак ми дойде.. това нормално ли е.. много ме боли корема.. направо ужасно силни са болките.. какво да правя?
и второо: мога ли да го спра до съботааа..?
а случайно няма ли начин да свърши до събота..?
когато ти идва 2ри път в месеца пак ли е по 7 дена както ти е обикновено?
Това прави 17-18 дни МЦ. Обичайно надали ти е толкова къс. Ескапел да си пила? Рисков полов акт да си имала? Къде са болките?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да, нормално е да ти е подранило малко, като се има в предвид климатът. И не не можеш да го спреш до събота. Няма смисъл да си прецакваш организма.
П.С.: 90 набор ли си?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ескапел не съм пила..
а под рисков полов акт какво имаш предвид?
добре пак ли е толкова дълъг като е 2ри път вече в месеца?
не, 93 съм .. моля ви помогнете ми
а ако някой знае как да го спра да казва моля..
25 дни й е цикъла (1.11 до 25.11).Първоначално написано от kalpazanka
Според мен цикъла е с нормална продължителност и няма от какво да се притесняваш. Относно изкуственото спиране на менструацията е изписано достатъчно. Не си заслужава да си прецакваш организма заради единия секс или там каквото имаш запланувано за събота.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
сори, ама ти родители нямаш ли си?!Първоначално написано от elincetuuu90
<N>
Не се притеснявай и на мен ми подрани .. това е от рязките промени във времето.. А за т'ва дали можеш да го спреш чувала съм, че със витамин С изтича по - бързо в смисъл такъв, че ще ти свърши по - бързо, но незнам дали ще стане за събота, божа работа ... Но не съм пробвала и не мога да ти кажа дали действа на 100%, просто една приятелка беше споменала нещо такова
![]()
Не пий витамин ц,че преебава цикъла понякога.Остави го да си свърши.И според мен е от времето...на мен тоя месец ми пропусна май ;д така че твоя случай е по-добре...![]()
При мен винамин Ц не спира цикъла, просто е по-малко течението, иначе си е също толкова като продължителност. Иначе има вариант и с аспирин, до колкото знам той прави така, че да тече повече и да свърши по-бързо. Но не съм го пробвала и не мога да кажа от личен опит. Все пак мисля, че е по-добре да не си издевателстваш върху организма. Иначе какво има в събота? Ако искаш да правиш секс тогава, по-добре изчакай. Има и други начини да се забавляваш с едно момчеОсвен това можете да правите анален... или просто да се закачате.
Бих ти препоръчал да те види лекар. Може да е случайност, но може и да се касае за заболяване.
Началото на МЦ не е ли първия ден на менструацията, а не края йПървоначално написано от kalpazanka
Ако е така това прави менструален цикъл 25 дни, което не е чак толкова стряскащо и подраняващо