.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

писмо на англииски език.. :(

Здравейте.. някой можете ли да ми напишете.. писмо.. на английски език.. като във него трябва да се използват следните думи:
    1. so
    2. becouse
    3. although ( въпреки, че.. )
    4. however ( въпреки всичко.. )
    Моля помогнете ми.. !
    И няма значение каква история ще се развива във писмото.. дали примерно приятел/ка си пишат.. колко си липсват.. или примерно си говорят.. като описват живота си един на друг.. няма значение.. но ми трябва за утре..

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Малко повече характеристики на писмото? Formal / Informal, за linking words вече разбрахме, нещо друго по-специвично?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Напиши си го ти, ние ще ти помогнем.

Малко е нахално да чакаш някой да ти напише домашното, не мислиш ли?

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Малко повече характеристики на писмото? Formal / Informal, за linking words вече разбрахме, нещо друго по-специвично?
    няма значение какво ще е .. и колко дълго... но трябва да има и въпроси към събеседника.. не само да се разказва..

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Напиши си го ти, ние ще ти помогнем.

Малко е нахално да чакаш някой да ти напише домашното, не мислиш ли?
    да така е .. но аз не мога да се справя.. ако можех нямаше да се моля..

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Hello Spoonie! I know its been a while but I was busy bangin' hoes. So, wassup? I've hear that you've been cappin' some fool becOuse he stole your dope, dat true homie? 'Cause that sux rhyno balls dawg. However you should know you can count on me for getting his whiny ass for you man, you legit Spoonie.

Write to me soon or else I'm gonna bust a cap in yo black ass.

Love Jebadaiah

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Hello Spoonie! I know its been a while but I was busy bangin' hoes. So, wassup? I've hear that you've been cappin' some fool becOuse he stole your dope, dat true homie? 'Cause that sux rhyno balls dawg. However you should know you can count on me for getting his whiny ass for you man, you legit Spoonie.

Love Jebadaiah
    стига се ебавай бе земе да го прочете на даскалката

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4

Love Jebadaiah
    lol
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си