здравете всички имам много голям пробглем с приятелката ми преди 7 месеца скасахме преди това ходихме 2 години скасахме заради това че аз се даржах уйасно с нея надменно не и обраштах внимание даржах се грубо надменно и не се осещах какжо правя сега се оправих и не се даржа така ами колкото мога по мило кам нея излизаме пак от 3 месеца целуваме се и прегра6таме но повечето пати тя ми казва да я оставя но нямаме враска а аз това искам но тя не понеже цетирам " чуствата ми са неясни в един момент те обичам в друг те мразя в друг те харесвам и така нататак ..." последния пат ми каза че чуствата и кам мен са били така да се каже истрапнали не че няма има но просто не са сащите мина толкова много време мен ми стана супер тъпо и накрая тя ми каза давам ти 1 месец в които да ме накараш отново да се влиубя в теб но и аз незнам какво да правя последните ни срещи винаги ходя с цветя даржа се мило правя това което на нея и се иска но незнам как отново да я накарам незнам просто от подараци няма фаида понеже сам и подарил на 20 подарака всичките различни от един клас сме но няма как да сме заедно в даскало понеже неините приятелки ме мразят а тя постоянно е с тях когато отида при нея те ме искарват изван нерви и ако отида още 1 пат ще им хварля леша а тя ще ми се расарди много жестоко винаги когато тя не е с тях аз отивам при нея но явно не стига питах всичките ми приятелки и приятели но никои неможа да ми помогне пробвах всичко което ми доиде на акала направих клипче с наши снимки и нашата песен промених си тотално дарйанието кам нея но каквото и да става немога просто да и кажа чао прекалено ми е скапа и означава всичко за мен ужасно гадно ми беше през времето когато не бях с нея и всичко това което написах тук тя го знае моля ви се кажете ми какво да направя за този 1 месец плс някои да помогне