Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
Цитирай Първоначално написано от Stotii
А сега по темата :
Ти си я правил на "задни части" бе пич, какво искаш да се получи. Незнам как си се поправил, но със сигурност не е с уроци по български....
При държанието, което си имал незнам как и 2 години сте издържали,
По мое мнение, този един месец тя иска да се почувства малко като кралица, а ти да си и кученцето... Някакси те наказва за това, което си и причинил. Отиди и я попитай ще стане ли работата или не, защото както си я подкарал само ще се охарчиш подаръци, и ще си изгубиш времето в безмислена борба (А може би дори вече си я изгубил)
Stotii съгласна съм с теб!
Авторе загубил си я и късно си го осъзнал. Сега тя ти го връща, а ти се чудиш кво да правиш. То момичето ако все още изпитваше нещо нямаше да те дава на"пробен" период... Може би е нещо като сещаш се като си купиш нещо имаш 7 дни да го върнеш.. и тя действа по този начин използва те до последно.
Напълно съм съгласна с вас двамата.А, авторе, като се има напредвид държанието ти докато сте били заедно няма да се очудя и ако тя изпитва и просто една ненавист към теб и както казаха по нагоре иска просто да те накаже.Може би бих се държала по същия начин, но максимум за седмица, понеже щеше да ми омръзне от въпросния мухльо да се опитва да се докаже..та да щях да се държа както ти си се държал през тези 2год. и накрая бих казала само "Добре ли изиграх ролята ти" и бих ти върнала всички ненужни подаръчета и исъхнали китки Не заслужаваш този втори шанс! Жена не се купува с цветя и подаръци.Банален си