.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: smokee

smokee

какви цигари пушите...предпочитана марка
    разни хора, разни идеали...

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    безбандеролки ,ся в момента съм с Марбъл
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Lucky Strike
    Dunhill Black
    Camel natural flavour
    Marlboro Gold
    Parliament

Даже са в класация Топ 5.
    активизъм/превенция; писане; музика

Lucky strike
    Camel жълт
    Victory Как бих се зарадвал на едно виктори сегааааааааааааааа

BlackDevil
    Rothmans
    Victory
    KING

Напоследък поради безпаричие си пафкам червен King и в интерес на истината взеха доста да ми харесват. Ето и една интересна статия:

http://www.razkritia.com/25111/

Град
    Wonderland
    lucky strike са най-яките цигари.

иначе пуша сив кент, бяло боро,бял давидоф,виктори силвър. различно
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    бел давидоф перкам

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Camel & Parlament
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    •••Пловдив•••
    еййй вие тука всичките се изкарахте че пушите от парламент нагоре майна ,бах ва в чок газарити

сегашните лъкита-млъките не го вдигат пред онова бЕло виктори култовото от 85 стинки дет беше ,дъртия цял живот футболист цигара не е пипал ама си имаше едно бело виктори от преди 10 години и само на нова година и на празници пали по една -две цигари за атмосфера

преди седмица бях закъсал и му напипах кутията ,няма такава разлика в цигарите .. сегашните са пълни лайна

пък особено за Камел-а ,сега ако някой си мисли че пуши камел МОШНО смях в залата

мм слимс
    Let the psycho plays with you...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Рядко ми се пуши , но ако ми се допуши - шарена карелия , бяло/синьо виктори . Ако не съм си взела - черпя се от лилавият корсет на съквартирантката ми .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от terrorclub
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn
    еййй вие тука всичките се изкарахте че пушите от парламент нагоре майна ,бах ва в чок газарити
    тука са богаташки деца повечето,не се учудвай
    Да пушиш евтини цигари тези дни е въпрос на разлика от 1 лв макс, който лев всеки си преценява дали го прежалва. Аз предпочитам да пия една бира по-малко, но като се тровя с тютюн, поне да ми е вкусно и да знам, че са качествени цигари.

Не всеки, дето прежалва този лев, е богаташко дете, макар че и със сигурност не е опрял до просешка тояга. Въпреки че всеки, който си позволява да купува кутия цигари на ден, безотносително какви, пак със сигурност не е опрял дотам.

Богаташките деца в случая сме аз, семантикс и харли Ама и тримата си припечелваме парите сами и за това можем да си позволим "скъпи" цигари.За другите не знам, но наистина 1 лев не е голяма разлика.
    Комплексите другаде

пък особено за Камел-а ,сега ако някой си мисли че пуши камел МОШНО смях в залата
    Съгласен. Кемълът тук не ми харесва, не го и пуша - много ми дере гърленцето. Единствено тоя natural flavour, който съм написал, но не го намирам никъде из Софията.

Град
    •••Пловдив•••
    не знам според мен комплексите се определят в това да се хвалиш в тиин форон майна ,колко скъпи цигари пушиш и на чии богаташ детето си

дай си мерим патките кои на кого дете е ,колко пари има и дали въобще от него е дете .. селяния - душия братче

аз в на терър-а грам нотка комплекс не видех ,просто изтъкна факт които е ясен на всички

Бе кой е обяснявал чие дете е бе, спрете преди да сте почнали!

Сега пак ще почне дивата тъпотия И в тая тема и пак ше осерем още една нелоша дискусия!

Дайте да не почваме, че верно почвам да се нервя!

Аз сега съм напипал едни Boston

Различни са от другите евтини марки, струват 3.70, но са приятни.Не е като да ти мирише на слама

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner

Бруклин,

май си леко плосък, ама ще го обясня така - цигарите, които пушим не са чааааак толкова по-скъпи от това, което пуши болшинството - разликата в повечето пъти е дори под 1 лев, но за сметка на това аромата на самите цигари е доста различен. Комплекси май вижда само твоята душичка, която гледа да измери всичко в това колко струва, а не какво носи на човека, който го потребява.
    Аз предпочитам да не пуша, отколкото да пуша Мурати (май пак ги водят за скъпа марка), защото просто са ми гадни.

Затова занемей и ходи да си мериш патката с някой друг щом имаш потребност...
    от абсолютната кандидатура / позиция имаш правото да ме определяш аз къв съм ,плосък,ръбест и впрочие ,поради самия факт че определяш хората по кратки словореди издава кой е плоския и така нантатък ,как да е ти си знаеш пич

тия цигари дето ги пушите ВИЕ ,ги пушат масово включително и аз ,но разликата е там че аз не се изтъквам кво пуша ,за качеството тютюн мисля че е ясно ,скъпото винаги излиза по - евтино а икономията е майка на мизерията

който говори за комплекси страда от тях ,а виж че не съм аз тоя дето заговори пръв за тях , кат не ме познаваш няма ме оценяваш .. спора е дотук ,както каза поста над теб не ми се почват неща които вече са банални и се получават във всяка тема ,постоянството им ги прави вече безвкусни и не предизвикват интерес

как да е със здраве

Ти верно май си плосък ? В темата се пита какви цигари пушим.Ние отговаряме и какво ? Фукаме ли се или пишем по темата ?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз пуша каквото има. Буквално каквото има.

Някой спомена, че предпочита да икономиса '1на бира' и даде '1лв' отгоре.
    Аз съм обратното, взимам евтини цигарки, за да има за пийване.

Иначе са паралии нашите съфоромци.

И това, по-скоро, тези 'нямащите' като нас би трябвало да ни стимулира за по-нататъшен един по-добър и материално стабилен живот

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от semantics
    Съгласен. Кемълът тук не ми харесва, не го и пуша - много ми дере гърленцето. Единствено тоя natural flavour, който съм написал, но не го намирам никъде из Софията.
    Да камел-а в бг е под сяква критика..Щот се внася от близките държави. Аз писах камел ама за камела в Холандия и Белгия стаа на въпрос..няя нищо общо с тоя в бг :Х
    В бг само парламента ми харесва ама ми е малко солен и не си го позволявам често..ежедневно си пуша бяло боро..то по мяза на нещо
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

manliftingbanner, днес си купих бял Давидов и да, определено е по-добре от златното боро. Не разбрах дали е 5,20 лв (май е), но със сигурност е супер.

Цитирай Първоначално написано от terrorclub
    аз примерно не мога да си позволя да давам 5лв. на ден всеки ден за каквото и да е (дори за храна) и спрямо моите стандарти повечето от вас тук сте богаташчета
    Ти ги пазиш за Гинес, нали, не за храна, камо ли цигари?

Айде, моля те, че пак се оля.

Три поста с обяснения... Защо си мислиш, че толкова много ми пука?

Хич даже и не ми дреме, дали аз за теб съм богаташче, дали ти не си богаташче. Не знам дали и колко пари имаш, не ме засяга - не съм започвал аз това дърдорене за парите, така че прецизирай кого и как наричаш.
    Кой колко пари има нито можем да знаем, нито е нужно да се обясняваме по въпроса, НИТО ТОВА С ПАРИТЕ ИМА ВЪОБЩЕ НЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ за тази или която и да е дискусия, щото и на никого не му пука, още по-малко в некъв форум. Човек или става, или не, а парите са едно друго нещо, дето "ставащите" хора знаят какво е, за какво е и се опитват да не се влияят от тях.
    Мисля, че тук мненията ни се допират.

И темата е за цигари.

Затова отивам да изпуша една.

Да.

И говорейки за цигари, не, че не ми е солено да дават по пет кинта и отгоре на ден, ама нито искам, нито имам причина да кътам стотинки. А обичам да пуша и никога не пестя нищо, още по-малко за кеф някакъв - ако го правех, може и да бях богат, но не съм. Кеф цена няма, се казва.

И тоя Давидов наистина ме къдри!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си