какви цигари пушите...предпочитана марка
разни хора, разни идеали...
безбандеролки ,ся в момента съм с Марбъл![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Lucky Strike
Dunhill Black
Camel natural flavour
Marlboro Gold
Parliament
Даже са в класация Топ 5.
активизъм/превенция; писане; музика
Lucky strike
Camel жълт
VictoryКак бих се зарадвал на едно виктори сегааааааааааааааа
![]()
BlackDevil
Rothmans
Victory
KING
Напоследък поради безпаричие си пафкам червен King и в интерес на истината взеха доста да ми харесват. Ето и една интересна статия:
http://www.razkritia.com/25111/
lucky strike са най-яките цигари.
иначе пуша сив кент, бяло боро,бял давидоф,виктори силвър. различно![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Camel & Parlament![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
еййй вие тука всичките се изкарахте че пушите от парламент нагоре майна ,бах ва в чок газарити![]()
сегашните лъкита-млъките не го вдигат пред онова бЕло виктори култовото от 85 стинки дет беше ,дъртия цял живот футболист цигара не е пипал ама си имаше едно бело виктори от преди 10 години и само на нова година и на празници пали по една -две цигари за атмосфера
преди седмица бях закъсал и му напипах кутията ,няма такава разлика в цигарите .. сегашните са пълни лайна
пък особено за Камел-а ,сега ако някой си мисли че пуши камел МОШНО смях в залата![]()
Рядко ми се пуши , но ако ми се допуши - шарена карелия , бяло/синьо виктори . Ако не съм си взела - черпя се от лилавият корсет на съквартирантката ми .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да пушиш евтини цигари тези дни е въпрос на разлика от 1 лв макс, който лев всеки си преценява дали го прежалва. Аз предпочитам да пия една бира по-малко, но като се тровя с тютюн, поне да ми е вкусно и да знам, че са качествени цигари.Първоначално написано от terrorclub
Не всеки, дето прежалва този лев, е богаташко дете, макар че и със сигурност не е опрял до просешка тояга. Въпреки че всеки, който си позволява да купува кутия цигари на ден, безотносително какви, пак със сигурност не е опрял дотам.
Богаташките деца в случая сме аз, семантикс и харлиАма и тримата си припечелваме парите сами и за това можем да си позволим "скъпи" цигари.За другите не знам, но наистина 1 лев не е голяма разлика.
Комплексите другаде![]()
Съгласен. Кемълът тук не ми харесва, не го и пуша - много ми дере гърленцето. Единствено тоя natural flavour, който съм написал, но не го намирам никъде из Софията.Първоначално написано от Brooklyn
не знам според мен комплексите се определят в това да се хвалиш в тиин форон майна ,колко скъпи цигари пушиш и на чии богаташ детето си
дай си мерим патките кои на кого дете е ,колко пари има и дали въобще от него е дете .. селяния - душия братче![]()
аз в на терър-а грам нотка комплекс не видех ,просто изтъкна факт които е ясен на всички![]()
Бе кой е обяснявал чие дете е бе, спрете преди да сте почнали!
Сега пак ще почне дивата тъпотия И в тая тема и пак ше осерем още една нелоша дискусия!
Дайте да не почваме, че верно почвам да се нервя!
Аз сега съм напипал едни Boston
Различни са от другите евтини марки, струват 3.70, но са приятни.Не е като да ти мирише на слама![]()
от абсолютната кандидатура / позиция имаш правото да ме определяш аз къв съм ,плосък,ръбест и впрочие ,поради самия факт че определяш хората по кратки словореди издава кой е плоския и така нантатък ,как да е ти си знаеш пичПървоначално написано от manliftingbanner
тия цигари дето ги пушите ВИЕ ,ги пушат масово включително и аз ,но разликата е там че аз не се изтъквам кво пуша ,за качеството тютюн мисля че е ясно ,скъпото винаги излиза по - евтино а икономията е майка на мизерията
който говори за комплекси страда от тях ,а виж че не съм аз тоя дето заговори пръв за тях , кат не ме познаваш няма ме оценяваш .. спора е дотук ,както каза поста над теб не ми се почват неща които вече са банални и се получават във всяка тема ,постоянството им ги прави вече безвкусни и не предизвикват интерес
как да е със здраве
Ти верно май си плосък ? В темата се пита какви цигари пушим.Ние отговаряме и какво ? Фукаме ли се или пишем по темата ?![]()
Аз пуша каквото има. Буквално каквото има.
Някой спомена, че предпочита да икономиса '1на бира' и даде '1лв' отгоре.
Аз съм обратното, взимам евтини цигарки, за да има за пийване.
Иначе са паралии нашите съфоромци.
![]()
И това, по-скоро, тези 'нямащите' като нас би трябвало да ни стимулира за по-нататъшен един по-добър и материално стабилен живот![]()
Да камел-а в бг е под сяква критика..Щот се внася от близките държави. Аз писах камел ама за камела в Холандия и Белгия стаа на въпрос..няя нищо общо с тоя в бг :ХПървоначално написано от semantics
В бг само парламента ми харесва ама ми е малко солен и не си го позволявам често..ежедневно си пуша бяло боро..то по мяза на нещо
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
manliftingbanner, днес си купих бял Давидов и да, определено е по-добре от златното боро. Не разбрах дали е 5,20 лв (май е), но със сигурност е супер.
Ти ги пазиш за Гинес, нали, не за храна, камо ли цигари?Първоначално написано от terrorclub
Айде, моля те, че пак се оля.
Три поста с обяснения... Защо си мислиш, че толкова много ми пука?
Хич даже и не ми дреме, дали аз за теб съм богаташче, дали ти не си богаташче. Не знам дали и колко пари имаш, не ме засяга - не съм започвал аз това дърдорене за парите, така че прецизирай кого и как наричаш.
Кой колко пари има нито можем да знаем, нито е нужно да се обясняваме по въпроса, НИТО ТОВА С ПАРИТЕ ИМА ВЪОБЩЕ НЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ за тази или която и да е дискусия, щото и на никого не му пука, още по-малко в некъв форум. Човек или става, или не, а парите са едно друго нещо, дето "ставащите" хора знаят какво е, за какво е и се опитват да не се влияят от тях.
Мисля, че тук мненията ни се допират.
И темата е за цигари.
Затова отивам да изпуша една.
Да.
И говорейки за цигари, не, че не ми е солено да дават по пет кинта и отгоре на ден, ама нито искам, нито имам причина да кътам стотинки. А обичам да пуша и никога не пестя нищо, още по-малко за кеф някакъв - ако го правех, може и да бях богат, но не съм. Кеф цена няма, се казва.
И тоя Давидов наистина ме къдри!