.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: smokee

Давидофф-а си е класика. Още едно време си спомням как с няколко приятеля събирахме пари да си купим 1 кутия и много се кефихме после. Якото е че за разлика от други цигари Давидофф-а не са спирали да се продават в България. За сега освен Дънхил други цигари не им правят конкуренция, лично мое мнение...

Винаги ми е било интересно как се става пушач. В смисъл, как се пристрастихте? Не вярвам от първата цигара да сте изпитали удоволствие и по-късно пристрастяване. Ако след първия опит не сте изпитали удоволствие, какво след това ви е накарало пак да опитате? Лично аз не съм виждал човек, който да опита за първи път цигара, и да му хареса.
    Audio ergo sum

Аз просто си поисках да опитам - и ми хареса ! И още на следващата вечер си купих кутия и така се почна.

Victory Delux Slims, Muratti
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от semantics
    manliftingbanner, днес си купих бял Давидов и да, определено е по-добре от златното боро. Не разбрах дали е 5,20 лв (май е), но със сигурност е супер.
    5,20 е да
    може да пробваш и другия Давидоф

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    може да пробваш и другия Давидоф
    Хах, дам. Аз напоследък все него си купувам.
    А преди също много пушех бяло боро, но както повечето, и аз го смених.

Днеска ми се набиха на очи едни лъки страйк без добавки Кутията е златеникава и пише ohne zus

Повече от фен Аватара на stylo
    Red Malrboro ,което в последно време е ужасно
    Давидоф май на него ще минем
    Виктори когато няма пари
    + някакви вносни, когато има

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    ^ май с годините одъртявам, ама тъмния вече ми е много тежък... ахахахха

На въпроса на ароус,

аз пропуших от глупост, точно бях спрял активната спортна кариера и се чудех с какво да се занимавам, та започнах да паля по някоя цигарка с приятели, като седнем някъде да пием кафе/водка/джин и така...
    ами не одъртяваш, тежичък е сравнително, но се е случвало като няма бЕл и такъв да пуша

иначе аз по абсолютно същия начин започнах 1:1

Леле - Леле ! Намерих къде продават лъки страйк и кемъл без филтър !

Тука е бахти раят с тази разнообразност от цигари

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз никога не разбирала това с пушенето. Май всичко идва от това, че майка ми ми даде да опитам, когато бях на 4-5-6 и след това нито ми е било интересно, нито имах опит, в който да ми хареса. Реално, много повече разбирам хората които се друсат, отколкото тези, които пушат.

Вие усещате ли нещо специално? Около мен почти няма хора, които да пушат, с изключение на майка ми. Тя ми отговаря, че й харесва и толкова.

^Специални мигове на усамотение сред хората... Всичко е въпрос на настройка и ритуал - и чрез други средства се постига. Просто това е едно от многото такива.

И да, хубаво е. Но е въпрос на избор, премислен при това. Човек тр да е наясно защо взима нещо!
    активизъм/превенция; писане; музика

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    мен много ми харесва аромата на тютюна, затова все по рядко си купувам цигари.. купувам тютюн, хартийки и филтри.
    Обичам да си пийвам горчиво кафе с тежка цигара, да си цъкам некви малоумни неща на компа и да въртя кълбета от дим.
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от Joc
    мен много ми харесва аромата на тютюна, затова все по рядко си купувам цигари.. купувам тютюн, хартийки и филтри.
    Обичам да си пийвам горчиво кафе с тежка цигара, да си цъкам некви малоумни неща на компа и да въртя кълбета от дим.
    Както му викаше тузаро: "Душевна чекия"

И за мен си е цял ритуал.Не пуша, като вървя или върша нещо друго.
    Да си седна в колата, да си запаля една, да си слушам неква лека музика за фон ии ... отдавна не съм го правил всъщност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си