Давидофф-а си е класика. Още едно време си спомням как с няколко приятеля събирахме пари да си купим 1 кутия и много се кефихме после. Якото е че за разлика от други цигари Давидофф-а не са спирали да се продават в България. За сега освен Дънхил други цигари не им правят конкуренция, лично мое мнение...
Винаги ми е било интересно как се става пушач. В смисъл, как се пристрастихте? Не вярвам от първата цигара да сте изпитали удоволствие и по-късно пристрастяване. Ако след първия опит не сте изпитали удоволствие, какво след това ви е накарало пак да опитате? Лично аз не съм виждал човек, който да опита за първи път цигара, и да му хареса.
Audio ergo sum
Аз просто си поисках да опитам - и ми хареса ! И още на следващата вечер си купих кутия и така се почна.
Victory Delux Slims, Muratti
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
5,20 е даПървоначално написано от semantics
може да пробваш и другия Давидоф![]()
Хах, дам. Аз напоследък все него си купувам.Първоначално написано от iLovePussyJuice
А преди също много пушех бяло боро, но както повечето, и аз го смених.
Днеска ми се набиха на очи едни лъки страйк без добавкиКутията е златеникава и пише ohne zus
Red Malrboro ,което в последно време е ужасно
Давидоф май на него ще минем
Виктори когато няма пари
+ някакви вносни, когато има
ами не одъртяваш, тежичък е сравнително, но се е случвало като няма бЕл и такъв да пушаПървоначално написано от manliftingbanner
иначе аз по абсолютно същия начин започнах1:1
Леле - Леле ! Намерих къде продават лъки страйк и кемъл без филтър !
Тука е бахти раят с тази разнообразност от цигари![]()
Аз никога не разбирала това с пушенето. Май всичко идва от това, че майка ми ми даде да опитам, когато бях на 4-5-6 и след това нито ми е било интересно, нито имах опит, в който да ми хареса. Реално, много повече разбирам хората които се друсат, отколкото тези, които пушат.
Вие усещате ли нещо специално? Около мен почти няма хора, които да пушат, с изключение на майка ми. Тя ми отговаря, че й харесва и толкова.
^Специални мигове на усамотение сред хората... Всичко е въпрос на настройка и ритуал - и чрез други средства се постига. Просто това е едно от многото такива.
И да, хубаво е. Но е въпрос на избор, премислен при това. Човек тр да е наясно защо взима нещо!
активизъм/превенция; писане; музика
мен много ми харесва аромата на тютюна, затова все по рядко си купувам цигари.. купувам тютюн, хартийки и филтри.
Обичам да си пийвам горчиво кафе с тежка цигара, да си цъкам некви малоумни неща на компа и да въртя кълбета от дим.
то густо, то пусто
Както му викаше тузаро: "Душевна чекия"Първоначално написано от Joc
И за мен си е цял ритуал.Не пуша, като вървя или върша нещо друго.
Да си седна в колата, да си запаля една, да си слушам неква лека музика за фон ии ... отдавна не съм го правил всъщност![]()