Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner

Бруклин,

май си леко плосък, ама ще го обясня така - цигарите, които пушим не са чааааак толкова по-скъпи от това, което пуши болшинството - разликата в повечето пъти е дори под 1 лев, но за сметка на това аромата на самите цигари е доста различен. Комплекси май вижда само твоята душичка, която гледа да измери всичко в това колко струва, а не какво носи на човека, който го потребява.
Аз предпочитам да не пуша, отколкото да пуша Мурати (май пак ги водят за скъпа марка), защото просто са ми гадни.

Затова занемей и ходи да си мериш патката с някой друг щом имаш потребност...
от абсолютната кандидатура / позиция имаш правото да ме определяш аз къв съм ,плосък,ръбест и впрочие ,поради самия факт че определяш хората по кратки словореди издава кой е плоския и така нантатък ,как да е ти си знаеш пич

тия цигари дето ги пушите ВИЕ ,ги пушат масово включително и аз ,но разликата е там че аз не се изтъквам кво пуша ,за качеството тютюн мисля че е ясно ,скъпото винаги излиза по - евтино а икономията е майка на мизерията

който говори за комплекси страда от тях ,а виж че не съм аз тоя дето заговори пръв за тях , кат не ме познаваш няма ме оценяваш .. спора е дотук ,както каза поста над теб не ми се почват неща които вече са банални и се получават във всяка тема ,постоянството им ги прави вече безвкусни и не предизвикват интерес

как да е със здраве