.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Имам проблеми,моля ви помогнете ми..

Проблемите ми са следните.. като за начало аз съм срамежлива,трудно говоря с момчета,защото се притеснявам не си харесвам лицето,имам леки мустачки и това ме притеснява,също така връсниците ми ходят по дискотеки имат гаджета,а мен ме е срам да си кажа 2 думи с момче..на партита/дискотеки не ходя защото ме е срам да танцувам пред други хора,какво да правя помогнете ми моля ви,много е гадно..да не говорим,че не допускам един вид други хора около себе си,свикнала съм си с моята приятелка и ако се скараме не дай си Боже оставам сама..и все пак имам чувството,че никога няма да се променя
    Want you to make me feel like I’m the only girl in the world
    Like I’m the only one that you’ll ever love
    Like I’m the only one who knows your heart(music)

Не знам на колко си години,но за мустака можеш да отидеш на козметичка-взимат по 1-2 лева(няма нищо срамно в това)вземи да общуваш повече с хората.Ако имаш нужда от подобрения във външния вид направи ги ... коснултирай се с някой за това.С твоята приятелка може да почнете да излизате чат-пат вечерта на кафенце тва онва... и да не е вечерта пак.Разшири кръга си от хора и може да се получи нещо.. смени малко тактиката не бъди срамежлива ... Общувай!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Срамуваш се,защото имаш ниско
    самочувствието..Вдигни си го..Няма идеални
    хора,всеки си има някакъв "дефект"...
    Не се притеснявай да общуваш,бъди
    по-спокойна,занимавай се с нещо,намери си
    някакво хоби или се запиши да тренираш нещо..
    Така хем ще се запознаеш с други хора,хем
    ще си щастлива,че прекарваш свободното си
    време в нещо,което ти харесва и ти доставя
    удоволствие..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ами колкото до мустачките ако те притесняват отиди на козметик да ти ги махнат.. може би това и други твои си неща те карат да се чувстваш зле и да се срамуваш да общуваш с момчета. Освен това никой не те кара да се движиш с тези "доста развити хора", които постоянно си сменят гаджетата и се напиват по дискотеките...

Не само..когато се опитвам да говоря с момче чувствам че изглеждам и звуча тъпо..срам ме е дори да поздравя някое момче
    Want you to make me feel like I’m the only girl in the world
    Like I’m the only one that you’ll ever love
    Like I’m the only one who knows your heart(music)

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Репетирай пред огледалото (може и да ти помогне междудругото )
    И аз съм срамежлив, пред ново запознанство. И аз мисля, че когато поздравявам момичетата изгл. смешен и ми става тъпо...и да, това се дължи на ниско самочувствие..Не мога да ти помогна много, много, но коментарите по-долу би трябвало
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Като за начало катинара трябва да го махнеш най доре със самобраъсначка аз така постъпих( веднъж като се обръснеш не трябва да спираш защото ти растът по бързо) колкото за външния вед бъди нормално и естествено момиче не няква кифла с 2кг грим
    колкото от това , че те е срам те съветвам да се стягаш преди известно време и аз се срамувах да говора с момиче но сега го няма тоя проблем
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Град
    V*R*A*C*A
    Спокойно аз например съм с голямо самочувствие, но преди бях със средно горе-долу! Излезте с приятелката ти на кафе например. После идете някъде облечете се по-якичко и се снимайте. Много помага.

Повече от фен Аватара на elenka3
    от срам файда няма... нищо няма да постигнеш ако си срамейлива...
    опитай да си по общителна с момчета ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Deynna, престани да вдигаш стари теми!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Виж са поздравявай си момчетата. Аз като момче ми харесва като ме поздравяват момичетата . Общувай повече. Другите съвети са всичко , което исках и аз да кажа

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Спрете да вдигате стари теми.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си