Бачкам в магазин за алкохол и цигари... Преди 1 седмица дойде една много сладка девойка и си купи цигари и понеже беше много усмихната и предложих да изпушим по фасче... Излезнах запалих и цигарката и почнахме да си говорим имаше невероятно лице, а и ме гледаше много сладко Аз попринцип се шегувам с клиентите като пушим за да ги развеселявам а и да ги печеля като редовна клиентела това ми е в професиата като продавач-консултант и мениджър! Тя ми каза, че е на 18, къде учи и къде живее обаче бях много oпиянен от лицето и забравих да я попитам ей така от любопитство нещо за скайп, телефон, фейс бук или имейл... Накрая тя кат си тръгваше аз си подадох ръката за чао и тя каза между другото Цвети приятно ми е!
Искам да ви попитам как да я видя пак? Какво да направя за да имам по-голям контакт с нея защото тогава просто бях изключил и неможах да я питам за кореспонденция... А пъв вече бачкам нощно време и немога да я засека....
Мислех си да ида в училището и защото имам една приятелка там, ама кат ме види и ме пита кво правиш тук в смисъл некво неловко ще ми стане...
Дайте съвет? Аз съм с 1г. по-голям от нея, но този път си глътнах с езика и май съм с вързани ръце...