Stotii, Днеска беше ненормално.... Бях с приятели и пихме на магазина ми бирички щото съм почивка! Та пием и изведнъж гледам Цвети..... Влиза в денонощните хранителни стоки.... Отидох при колегата от Цветята щото и той денонощен една червена роза и му казах сега като излезнат питай коя е Цвети и и я подари.... Обаче много студено и не му се чакаше и влезна в магазина и аз си викам ееее ненормалник кво прави тоя...... Отидох и почнах супер леко да гледам през стъклото без да се виждам! Той застана пред тях на касата и пита коя се казва Цвети? И тя аз и той това е за вас и в тоя момент тя почна се крие по щандовете изчервена.... Приятелката и я викна и и каза, че не е скрита камера ама беше червена като доматче и тя от кой е това? И той еми незнам аз днес съм за първи ден и имаше бележка специално за Цвети! Идвате по този час да пазарувате и евентуално може да бъдете придружена от Руса приятелка... Та реших да попитам дали вие сте Цвети..... Взе си розата и излезна! Бях се скрил хубаво и тя почна да се оглежда дали е от мен... Мисля утре да и се обадя по телефона и да я питам дали и е харесала изненадата... Но приятелката и беше много възхитена дано и на Най-красивото момиче на име Цвети също да и е харесало...