Stotii, днес отидох в училището и с братовчеда ама ей така на шега видяхме мойта приятелка почнахме да си говорим аз и я описах пак, но тя пак неможеше да се сети... Охраната на даскалото ме е чул и дойде при нас и ме помоли пак да я опиша... Той каза ооо да сещам се тя е редовен пушач, но незнам защо сега не излезна това междучасие завъртя едно телефонче и след 5 минути момичето се показа ама беше много притеснена... Като ме видя с усмивка аааа ама ти какво правиш тук... И аз и казах, че съм наминал да видя стари приятели и се заговорихме... Взех и телефона и я попитах дали иска да се прибираме заедно към квартала понеже имам още малко работа... Тя каза, че с удоволствие, но след училище имала работа и аз приех с спокойствие ситуацията... Обадих и се към 8ч и с голям страх да не ме е излъгала с номера и като и чух гласа с голяма радост я поканих като свърши работата си да мине през магазина ми да изпием по нещо И тя каза добре, но не обещава нищо... и в 2ч вече не ми се чакаше и заключих се разочарован и хвърлих плувката... абе дирекно си заспах и в 3 без 20 презноща телефона ми звъни Сънен поглеждам аааааааааа Цветиии СМС

"Извинявай, но няма да мога да дойда защото много силно вали а и съм малко уморена! Пиши ми да ми кажеш утре вечер на работа ли си да мина да си взема цигари и да си поговорим и да пием по нещо.... Незнам, но нямах сили за смс да пиша защото и аз съм скапан след 5-то нощно дежурство... И и се обадих, като и чух гласа пак такъв един сладък и се сабудих, но тя разбра, че ме е сабудила извини се и аз спокойно... И си говорихме едно 10 минути ей така всякакви глупости и накрая ми каза обещавам утре на 100% идвам да си купя цигари вечерта за следващия ден и ще пием по нещо... Аз и пожелах приятни сънища и тя ми пожела приятна работа..."

Каза, че е била приятно изненадата от срещата в училище...
аз не посмях да отида с цвете, но ми хрумна идеята утре като дойде докато си говорим да се разходим и има един цветарски магазин дет е 24/7 и да и го взема пред нея ей така случайно за да не е някак си нагласено....
Слушам коментар?