Привет,

Момче съм, на 16 години. Ще разкажа моята история възможно най-кратко. Няколко дни преди 15-ти Септември, както си цъках във facebook видях едно момиче, хареса ми от снимките и реших да и пиша, просто ей така... Тя ми отговори и постепенно разговорите преминаха в skype. Започнахме да си пишем всеки ден - по цял ден общо взето. Много ми хареса характера и, тя мен също мисля, че ме хареса. Постоянно ме търсише, като не и пишех се сърдише за малко и така. Реших да я поканя да излезем, но тя отначало ми каза, че е много заета и няма време. След това продължавахме да си пишем, снимки, мечета, слънца, целувки (детски работи...). След около 2 седмици, отново я поканих, но тя пак каза, че не може, защото ще учи. И така, аз все я каних, докато накрая ми каза нещо от рода: "Истината е, че като излезем ще помислиш за надута и няма да ме харесаш, а не искам да те загубя". Аз и казах, че няма начин да го кажа, докато не се видим. Но и така не се видяхме. Обаче тя продължава да ми пише, и веднага щом съм "online" в Skype, тя ми пише мигновено. Това е историята ми накратко...

Та въпроса ми е - Има ли въобще смисъл да продължавам да я каня и да се занимавам с нея, след като ми отказва, но в същото време ме търси постоянно в Skype, а и повечето теми се изчерпаха, пък и искам да си приказвам с нея наживо, не по Skype...

П.С. Дано да няма грешки, ако има се извинявам... Благодаря!

Поздрави!