- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се запозная ли с него?
Много ми е смешно, де![]()
Смисъл в автобуса се засичаме с едно момче нали ( мисля, че е по - малък, но не съм сигурна ) И само се усмихва едно такова<3 и е много абе много някак си не знам как :д Та само да питам, да се запозная ли с него, или да изчакам още и да видя какво ще стане![]()
т.7
krem4et0
Че какво като/ако е по-малъктъкмо ще го отракаш
![]()
Давай смело и ще те благославя![]()
Ъъъъ...доколкото разбрах някакво момче те е гледало предизвикателно на спирката...Първоначално написано от Eos
Е,трябва да признаеш,че мястото не е много романтично,но какво пък. Ако ти харесва,можеш да се пробваш.
Само да питам,в момента от спирката ли пишешАко да,давай преди да му е дошъл автобуса
![]()
![]()
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
Аненене, в нас съм си.
Ние се засичаме в автобуса / явно той се качва някъде преди мен / и почваме да си се усмихваме, даже веднъж се бях покрила с раницата![]()
Ако те кефи другият път седни до него, запознайте се, виж каква е реакцията и ако всичко е окей...еми успех![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Ем... едно "Здравей!" му стига.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Ем както казаха преди мен следващия път седни до него. Усмихваш се и после заговаряш с каквото мислиш за подходящо. Примерно:
"Здрасти, много често се засичаме, за къде пътуваш? .... Подпитваш още няколко въпроса и после ами м/у другото аз съм-----, и си готова мисля, че това е достатъчно ако той проявява интерес добре, ако не нищо не губиш.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ако те гледа така, значи те иска.
Постъпи както си прецениш, както ще е най- добре в дадена ситуация!
Единственото нещо, което ще те посъветвам ... добре де 2 неща ;д са:
само не си прави предварително планове как да постъпиш какво да направиш, защото най- малкото като ги осъществиш и ще се разочароваш, че не е станало както Ти искаш..
както и едно себеуважаващо се момиче не гледа в очите на мъжа повече от 3 секунди...
Еми това, успех!![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
това ми хареса толкова много<3Първоначално написано от akinom
Мале, т'ва е адски романтично. Ако женската ти интуиция ти подсказва, че може да стане нещо, действай.![]()
Знам вече, че не си падаш по романтиката, ама може да е любов от пръв поглед, знам ли. Т'ва се случва адски рядко, може да си късметлийка.
Иди се запознай с него и после пиши тука кво е станало,че ми стана мн интересно![]()
Дали?Първоначално написано от TheNewReligion
Ами, ако е по-малък? Смисъл изглежда голям, но има някак си детска физиономия. :/
много си забавенПървоначално написано от Stotii
![]()
Добре извинявай, но не се сдържах![]()
![]()
![]()
Едно здравей е добро начало... както казаха - За къде пътуваш, откъде се връщаш... Аз съм.... между другото. Готина блузка, откаде си я купи, нищо ли не ти идва на акъла за диалог !? Запознанствата момче-момиче никак не са сложни, ако ти стиска да отидеш и просто да кажеш "ЗДРАВЕЙ"
Глупавото е, че се засичаме само в петък и той е с някакви си негови приятели -.-
Виж ако е само петък, значи може и да пътува на някаде за уикенда- това си е още една тема за разговор.
А като са приятелите там.. хмм.. влез след него в рейса и седни някаде до него (така че да сте един срещу друг, ако рейса позволява) и му се усмихвай.. подлуди го с поглед така, че да не се сдържи да дойде при теб![]()
ААААААААА
зареждате ме с положителни мисли ^^
Чакането убива...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
^ Кое убива? Още не съм направила нищо за да го спечеля или изгубя.
Ако му кажеш здравей,а тои те подмине,ще стане много яко![]()