- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се запозная ли с него?
нали![]()
Пък една приятелка, каза да изчакам той да дойде при мен и, че това било мъжка работа.
Ако наистина е по малак и срамежлив така като гледам,ще си останеш с чакането 8-)
Ако, бях аз..щеше да си чакашПървоначално написано от Eos
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
^
сега се появиха още два въпроса.
- да отиде първа и да се 'издъня'![]()
- да изчакам той да дойде,защото това е мъжка работа. ако изобщо някога дойде.
По добре рискувай да се издъниш. Иначе рискуваш да си останеш с чакането.Първоначално написано от Eos
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз бях изпаднала в абсолютно същата ситуация !! ;д
Но сгреших, защото се срамувах ( никога вече .. )
та.. той седна до мен и аз през цялото време мълчах, а и него го беше срам и се премести хахахаха.. Така че като седне започваш веднага разговора!
И както казаха ако това не стане, давай ти първа.. как, сте момченца? :д
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Няма какво да чакаш, ако имаш желание се запознайте няма кво да губиш .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Оле тва било мъжка работа.Как може да го кажете.И най-отраканото момче да е ще се срамува ей така да те заговори в рейса.
На мен ми се случи нещо подобно в рейса,момичето ме заговори уж да ме пита на коя спирка точно да слезе,но после и други неща почна да пита,но аз не знаех какво точно да кажа или по-точно не исках,защото не беше много красива и тя си слезна после.![]()
Но виж сега,ако си красива,заговори го момчето и не увъртай ми направо го питай за името,къде живее и т.н.
Той раздава усмивките, ти предлагаш запознанството.. :P
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
имам горе долу същия проблем но ние вече се запознаваме![]()
![]()
и той е по малък от мен с една година
![]()
![]()
ДЕЕЕЕЙСТВААААЙЙ!!!!! покажи му че си яка и пекана и просто се запознайте!!
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.