Ситуацията е следната: Влюбен съм в едно момиче по-малка е от мен с 2години ...тя си има гадже от 7 месеца което е на 22-25 нещо от сорта...аз харесвах нейна приятелка и я помолих за помощ за да ни събере с нея...малко по-късно тя ме пита дали искам да излезем предложи ми да идем у тях...гаджето й беше командировка...съгласих се късно вечерта излязох от нас отидох при нея говорихме си смяхме се гледахме филми...накрая бяхме на 1 легло продължавахме да гледаме филма...тя ме помоли за масаж...на вратлето...аз изпълних желанието й ...по-късно ми се искаше да я целуна ...целунах я по вратлето ...хареса й не сме стигнали до секс...целувахме се страстно...гушкахме се...беше прекрасно...цяла вечер бяхме будни...рано сутринта тя заспа на гърдите ми ...беше прекрасно!След това продължихме тайно да се виждаме вечер след училище...целувахме се всяка секунда когато бяхме сами...усещах че вече немога без нея...и двамата имахме чувството че сме заедно от годити...това продължи 2 седмици гаджето й й каза че се съмнява в нея че му изневерява и я заряза и т.н. но сега...те отново са заедно а аз немога без нея...преди време й казах че той като се върне че спираме с това...тя ми каза че е влюбена в 2ма...аз неможех да понеса тази мисъл...не мога и не искам да я деля с друг...и вчера вечерта и казах че каквото се случва се случва тази вечер за последно...тя ми зададе въпроса "ще ме оставиш ли?" а отговора ми беше-"да...ти си с него немога да продължавам така..." и добавих " а ти можеш ли?" ...стана й гадно ...държеше се странно след това... и може би всичко приключи или поне така мисля аз ...моля ви дайте съвет да се боря ли или да я оставя...просто искам да е щастлива...това искам...в някой отношения аз съм много много по-добър от гаджето й ...с разликата че той работи има пари и живее сам ... думите от който най-много ме боли бяха "нали не мислиш че такава връзка може да се разпадне толкова лесно" страх я е знам...и може би не иска да е с мен...незнам вече не издържам ИСКАМ ДА СЪМ С НЕЯ !!!