- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако някой може да ми каже..
Аз съм момче на 14 години. Става въпрос за ръстта ми, може ли някой да ми каже максимум с колко санта ще порасна до 18 години или 19.. долу горе ако можете да ми кажете ще съм ви благодарен и между другото съм висок 1.56
може изведнъж да навереш доста често се случва с момчетата
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...
не нямам предвид че съм нисък и искам да стана висок а просто искам някой да ми каже долу горе колко см ще кача докато стана на 18 или 20 години. Миналата година бях писал също една тема само че от друга регистрация и темата беше свързана с това че съм нисък 152.. а сега съм 157 с 5 см съм пораснал :Д
ми ние от къде да знаем колко ще пораснеш до 18 години ...!!
ми ние от къде да знаем колко ще пораснеш до 18 години ...!!
Никой не може да ти каже колко точно ще порастнеш.Божа работа![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
ще пораснеш изведнъж ... !!![]()
[/b]
Родителите ти високи ли са?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ми нормални на ръст са майка ми е 1.60 а баща ми 1.75 просто исках някой да ми каже долу горе с колко см ще порасна но явно никой неможе да ми кажеПървоначално написано от Paramour
![]()
Е, ти какво искаш- да ти кажем някакво определено число ли? Някакъв норматив?Първоначално написано от dinqta
Няма такова нещо. Всеки израства по различно време с "различни сантиметри"...
Ако искаш някой със сигурност да ти каже(е, добре де..приблизително )-отивай на врачка (ако вярваш)![]()
А това за родителите.. ако те са по-височки и ти ще си такъв. Но! пак не е сигурно.
Орентировачно..може да си висок колкото баща ти, примерно. Ама може и да останеш 1.60 като майка ти.. С няколко думи: не се надявай да станеш 2 метра.
МОМИЧЕ!
No I can't
мерси все пак.. между другото на братовчед ми родителите са му ниски а той е 1.85 WTF ?![]()
Явно е взел гена на някой друг от семейството.. Един приятел, примерно, е със сини очи и светла коса, а родителите му са тъмнокоси със кафеви очи..Първоначално написано от dinqta
Спокойно, и за тебе има надежда..все още.
МОМИЧЕ!
No I can't
Първоначално написано от Paramour
това за очите на твоят приятел е нормално, напълно възможно е от 2ма кафевооки родители да се роди дете със сини очибиология 10 клас
![]()
![]()
около 14-17 годишна възраст се израства бързо, зависи от гена най-вече. например баща ми е 180 см, майка ми 163см , брат ми 176см на 18 години,а пък аз съм 183см и съм на 16 години.
божа работа е![]()
е.. не знаех. 9ти съм ощеПървоначално написано от ZastoZatoKyrac
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't