.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Ела и ще ти направя експериментал на операция, ще ти ги напълня с конска сперма!!!!!!!!!!!!!!
    Feed The Trols

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от tuff
    Абе ти нормална ли си ?!?!
    И аз това се питам

Слагай си молив, там, откъде да знам, ама не прави глупости!

Защо я нападате ?? На които му се струва смешно или налудничево да не пише в темата !

Това, което търсиш няма как да ти се даде като съвет или пример. Има едно трикче, с което можеш да придадесах лек обем на устните, но ефекта няма да е зашеметяващ ;д - с четката си за зъби леко започваш да търкаш устата си, после за няколко минути мажеш с паста за зъби, измиваш и слагаш балсам.. за друго не знам

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    омг...
    такива като тебе ми приличат точно на фолк певиците.. за жалост доста често се засичам с хора с изкуствено надути устни.. слагаш си фдт на джуките, отгоре червило(няколко пласта) и отгоре гланц./май това беше номера.. обясняваха ми го, но не помня/
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

натъркай ги с много парлива чушка.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Цитирай Първоначално написано от shanell1
    Защо я нападате ?? На които му се струва смешно или налудничево да не пише в темата !
    1-во нападаме я ,защото иска да предизвика алергия, за да изглежда "готино" т.е. да се еб*ва със здравето си , за да прилича на Мара отварачката...
    2-ро научи се как се пише "налудничАво" и тогава казвай кой да коментира в темата
    glamourr - пробвай с четката за зъби,както беше казал някой в темата или гланцовете на Avon с мента(въпреки че си написала без гланцове ти го предлагам,защото определено е по-добре от алергия)...хайде успех и дано ти дойде акъла в главата

кво здраве ква мара отварачката пак казвам моите устни са си добре и нищо им няма , и кво значи '' такива като тебе ми приличат на фолк певиците'' чакай малко ти не си ме виждала .. ама няма значение

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Добре хората ти помагат доколкото могат, дори и със сарказъм, а ти дори не казваш за какво ти е. ОК твоя работа си е мисля,че получи доста смислени отговори. Като нищо им няма на устните ти не ги влошавай, само ще си докараш нещо нелицеприятно. Никой не ти е казал, че приличаш, а че ще заприличаш на Мара отварачката. Между големи и надути устни има доста голяма разлика.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

ами за едни снимки ми трябваше доволна ли си ? много са ми важни и парите МНОГО ми трябват .. никога не бих си го причинила и май ще заложа на тъпите гланцове за обем .. просто е важно устните да изпъкнат и ми казаха да направя нещо

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Професионален гримьор? Сто процента ще направи повече от това ,което ще постигнеш сама , а и за едните устни не би трябвало да ти излезе много скъпо ...

Зехтин + сол...стават по-обемни. 100% съм сигурна. Пробвала съм.Или аз като ям пуканки и устните ми стават като очертани с молив и се надуват
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си