.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

имам 1 месец да я накарам отново да се влиуби в мен

здравете всички имам много голям пробглем с приятелката ми преди 7 месеца скасахме преди това ходихме 2 години скасахме заради това че аз се даржах уйасно с нея надменно не и обраштах внимание даржах се грубо надменно и не се осещах какжо правя сега се оправих и не се даржа така ами колкото мога по мило кам нея излизаме пак от 3 месеца целуваме се и прегра6таме но повечето пати тя ми казва да я оставя но нямаме враска а аз това искам но тя не понеже цетирам " чуствата ми са неясни в един момент те обичам в друг те мразя в друг те харесвам и така нататак ..." последния пат ми каза че чуствата и кам мен са били така да се каже истрапнали не че няма има но просто не са сащите мина толкова много време мен ми стана супер тъпо и накрая тя ми каза давам ти 1 месец в които да ме накараш отново да се влиубя в теб но и аз незнам какво да правя последните ни срещи винаги ходя с цветя даржа се мило правя това което на нея и се иска но незнам как отново да я накарам незнам просто от подараци няма фаида понеже сам и подарил на 20 подарака всичките различни от един клас сме но няма как да сме заедно в даскало понеже неините приятелки ме мразят а тя постоянно е с тях когато отида при нея те ме искарват изван нерви и ако отида още 1 пат ще им хварля леша а тя ще ми се расарди много жестоко винаги когато тя не е с тях аз отивам при нея но явно не стига питах всичките ми приятелки и приятели но никои неможа да ми помогне пробвах всичко което ми доиде на акала направих клипче с наши снимки и нашата песен промених си тотално дарйанието кам нея но каквото и да става немога просто да и кажа чао прекалено ми е скапа и означава всичко за мен ужасно гадно ми беше през времето когато не бях с нея и всичко това което написах тук тя го знае моля ви се кажете ми какво да направя за този 1 месец плс някои да помогне

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    баx та в лудия майна, ти не можеш да пишеш.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    ма ти серЬОзнУ ли бЬе

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Имаш голям пробГлем ама имаш и голям пробГлем в писането...
    Като си се дАржал уЙасно... твой си е пробГлема...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

не ми пишете някви глупости ако неможете да помогнете предпочитам да не пишете

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    как да ти помогнем майна, тва че ти си идиот ние кво сме виновни?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от georgidamqnov
    не ми пишете някви глупости ако неможете да помогнете предпочитам да не пишете
    Лудия, за к'во задаваш глупости като въпрос?

Не и досаждай, не я притискай..Тя сама ще се върне при теб ако и пука все още и ако някога изобщо и е пукало за теб.. Ако не иска да се съберете естествено, че ще има обичайното оправдание.."Дадох ти втори шанс, но ти го пропиля.."
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Супер фен Аватара на Stotii

Re: имам 1 месец да я накарам отново да се влиуби в мен

Абе ти гледаш ли си правописа !??? Сериозно, до сега такъв пост не бях виждал... надявам се и да не видя. Все едно гледам африканец, живеещ в българия от скоро, мъчейки се да налучка как се пише думата. Не мислиш ли, че най-малкото с тоя правопис се излагаш адски жестоко. Едно е да объркаш 1-2-5 думи, да не поставиш запетайки или други джундурийки.... но да имаш 30 грешки в изречение от 10 думи си е жива неграмотност. Следващия път или пиши на БЪЛГАРСКИ, или не очаквай много много сериозно отговори....

А сега по темата :
    Ти си я правил на гъз бе пич, какво искаш да се получи. Незнам как си се поправил, но със сигурност не е с уроци по български....
    При държанието, което си имал незнам как и 2 години сте издържали,
    По мое мнение, този един месец тя иска да се почувства малко като кралица, а ти да си и кученцето... Някакси те наказва за това, което си и причинил. Отиди и я попитай ще стане ли работата или не, защото както си я подкарал само ще се охарчиш подаръци, и ще си изгубиш времето в безмислена борба (А може би дори вече си я изгубил)

Не става само с ядене, трябва и акъл

Голям фен Аватара на a1a2b3v

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    А сега по темата :
    Ти си я правил на "задни части" бе пич, какво искаш да се получи. Незнам как си се поправил, но със сигурност не е с уроци по български....
    По мое мнение, този един месец тя иска да се почувства малко като кралица, а ти да си и кученцето... Някакси те наказва за това, което си и причинил. Отиди и я попитай ще стане ли работата или не, защото както си я подкарал само ще се охарчиш подаръци, и ще си изгубиш времето в безмислена борба (А може би дори вече си я изгубил)
    Stotii съгласна съм с теб!
    Авторе загубил си я и късно си го осъзнал. Сега тя ти го връща, а ти се чудиш кво да правиш. То момичето ако все още изпитваше нещо нямаше да те дава на"пробен" период... Може би е нещо като сещаш се като си купиш нещо имаш 7 дни да го върнеш.. и тя действа по този начин използва те до последно.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    баx та в лудия майна, ти не можеш да пишеш.

Пффф абе човек ти си много зле честно.Измъчих се докато го прочета тва нещо. Първо се научи да пишеш а след това мисли за любов.Това все едно го е писал някой неграмотен циганин ...

Приеми, че е свършено...
    Не бе, човек, ти приличаш на изритано кученце, дето драска по вратата...
    А стопанката те е изкарала и те кара да я накараш да отвори ей тъй през вратата...

Освен това, тя трябва да е много тъпа, за да ти дава срок, ма така като ти гледам правописа, и ти не оставаш по-назад...

И то се очертава една пернишка трагедия... Ма то всяко момиче обича да му угаждат... Тя затова се опитва да те изцеди до последно...

Ий, аман от простотии... Зарязваш и толкоз!

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    А сега по темата :
    Ти си я правил на "задни части" бе пич, какво искаш да се получи. Незнам как си се поправил, но със сигурност не е с уроци по български....
    Авторе загубил си я и късно си го осъзнал. Сега тя ти го връща, а ти се чудиш кво да правиш. То момичето ако все още изпитваше нещо нямаше да те дава на"пробен" период... Може би е нещо като сещаш се като си купиш нещо имаш 7 дни да го върнеш.. и тя действа по този начин използва те до последно.
    Напълно съм съгласна с вас двамата.А, авторе, като се има напредвид държанието ти докато сте били заедно няма да се очудя и ако тя изпитва и просто една ненавист към теб и както казаха по нагоре иска просто да те накаже.Може би бих се държала по същия начин, но максимум за седмица, понеже щеше да ми омръзне от въпросния мухльо да се опитва да се докаже..та да щях да се държа както ти си се държал през тези 2год. и накрая бих казала само "Добре ли изиграх ролята ти" и бих ти върнала всички ненужни подаръчета и исъхнали китки Не заслужаваш този втори шанс! Жена не се купува с цветя и подаръци.Банален си

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    "Давам ти един месец да ме накараш....". С извинение ама ебати кифладжийското изказване. Знаеш ли това как звучи? "Ще те направя луда калинка пък после ще видим". Правиш й кефа не само на нея, а и на лиглите, които са и приятелки.

Град
    Стара Загора
    Човече...съжалявам да го кажа,ама нямаш шанс. Един месец...ами да,тя ще те прави на луда калинка! Има ли смисъл в това?! И след тоя месец нищо няма да стане,откажи се!

P.S. Пич,аз съм виждал текстове без нито една запетая,ама ти и точки даже не слагаш! Да не говорим за правописа! Само не и пиши стихове,моля те Недей писа така,че се излагаш!
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Град
    Plovdiv майна

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    А сега по темата :
    И аз съм на същото мнение!!!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    " от един клас сме " да беше започнал с това. До там четох, тъй като не можах повече.
    По въпроса : Не се занимавай. Държал си се отвратително, не знам защо още не ти е била напълно шута. За момента те разиграва. Така като гледам няма смисъл.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Град
    World of MINIMAL
    Прочетох само първите 5-6 реда. ВЗЕМИ СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ ПОСЛЕ МИ МИСЛИ ЗА ЛЮБОВ. Аз се чудя да се мъча да разчитам какво пишеш ли или да вмъкна в проблема който имаш O_o

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    "Давам ти един месец да ме накараш....". С извинение ама ебати кифладжийското изказване. Знаеш ли това как звучи? "Ще те направя луда калинка пък после ще видим". Правиш й кефа не само на нея, а и на лиглите, които са и приятелки.
    М дам...много точно. Ако иска да е с теб, няма да ти поставя срокове...Сега само ти гледа сеира. Не се занимавай изобщо според мен.

П.П. Правописа няма да го коментирам....Само ще кажа, че скоро не бях се мъчила 15 минути да прочета и схвана 10 реда текст....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си