- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Умирам от любов !
Здравейте ! Имам следния проблем.Лудо влюбен съм в едно момиче,но проблема е че тя ме обича като брат.Аз съм на 15 а тя на 18
Моля ви помогнете ми наистина я обичам много !!!![]()
Недей живей...
Always wanna play but never wanna loose
Държиш се не като на 15,а като на 10.
да не си и брат ?![]()
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...
Не съм и брат.
Ох горкия, споко бе ще ти минеВие на 15 изобщо знаете ли какво е да обичате, чесно много се дразня: обичам я, умирам за нея ОМФГ. Това, че имаш нагони и те пере хормона не означава нищо.
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Абе човек сигурно няма да станете гаджета ама пък ко толкоз...и аз си падам по по - големи какички тей че сваляй я там пък кфото стане
Хора, опитах се да замълча но не можах !![]()
![]()
Работата е изяло в зрелостта... Може да е на 10 и да се даржи на 15 може да е на 20 и да се даржи на 12 !!! Всичко зависи от обстоятелствата и колко бързо си бил принуден да пораснеш ! Не всичко е розави облачета !Писна ми да гледам мнения от сорта "На 13/14/15/16/ си и те пере хормона" Никога неможете да знаете какво изпитва даден човек !
П.Т: Пич... 80% от момичетата си търсят батковци... а не по малки от тях и свестните са малкопо добре си намери някоя 14-13 годишна...просто се огледай отвъд ежедневието..
не мисля ,че с каката ще стане нещо
П.С: Съжалявам за правописа
П.С(2) : DenYo - Обичам те !![]()
оу извинявай како ти сигурно си хванала гадже на 21 а си правила секс на 29 извинявай че от 15 годишни мислим за любов а не от 40 годишна възраст.Първоначално написано от dimi93
Брат не ги слушаи тия пропаднали същества който се чудат кво да пишат за да си дигнат ранга в това форумче.Това че тя е голяма е минус
но по големият минус е че щом ти казва че те харесва като брат значи просто не те харесва за гадже обаче не иска да те нарани като ти го каже направо.Повярвай ми така е просто се съгласи и се откажи от мечтите с нея
И к`ва е разликата?Първоначално написано от wasch0
![]()
Е, разбира се! Та ти си вече на 17. Морално израснала и извисена си. Такива неща си ги подминала преди 20 години и сега им се смееш от високо.Първоначално написано от dimi93
На капацитети внимание не обръщаш. Или се опитваш да помогнеш или пасуваш.
По темата: Пич, няма да станат нещата с тая мадама. Смисъл каквито и да са ви отношенията до гаджета няма да стигнете. Аз в момента съм на нейната възраст та ги познавам доста добре. Тях ги интересуват вече съвсеееем други неща и имат съвсем други цели. Ние 15 годишни не можем да зарибим, че са правят не тежки та ти с 18 годишна. Имах приятелка, която ходеше с момче 1 година по-малко от нея и после съжалява 1000 пъти. Тая мадама е бита карта. Отърси се от чувствата си, което ще стане след време и се цели по-ниско следващия път!
ше се мре явно.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ще ти мине...ще я преодолееш.
Трябва ти време.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Я се стегни малко и си намери някоя на твоята възраст,а не се занимавай с какички,защото едва ли ще те огрее.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
И за мен истината е една,но това му е хубавото,че хората сме различни,за това сме създадени всички уж да си приличаме външно,но всеки един от нас да има различна съдба и минало!
Аз няма да те отказвам,ще задържа мнението за себе си,не за друго,а защото смятам,че дори да опиташ и нищо не се получи,по-добре да си пробвал!Не те познавам,не познавам и момичето,не знам какви са отношенията ви,за това и не мога да бъда обективна.Не е добре,че те има за близък като брат,не е и добре,че тя е на 18(както преди мен се изказа един гост..тепърва и предстоят студентски години,което променя живота и главоломно)но давай,каквото смяташ за добре-ако се опариш-нищо не губиш,ако успееш.......Целта ми е да ти кажа:РИСКУВАЙ!Никога не можеш да загубиш,когато рискуваш,ако имаш истинска страст в любовта или в което и да е друго отношение..просто рискувай ;]]]Късмет !И бъди подготвен!
![]()
Не мога да се откажа от нея,пък и не искам.Така ще се наложи да лъжа себе си че не я обичам.
Моля ви помогнете ми да спечеля сърцето и.
А правиш ли разликата между обич и сърбеж м/у краката !?Първоначално написано от LeopardAN8
Целта ми не е да спя с нея!
Мдааааа сериозна работа
Е тогава за какво ще си и на каката?Първоначално написано от LeopardAN8
Искам да съм гладиатор, ама ако може лъвовете да са в клетки!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Млад съм за женене.Но я обичам !
Не съм казал че няма да спя с нея , но това не е главната ми цел.