.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А каква ти е главната цел с нея тогава?

Няма да се жениш.. няма да спиш с нея...

Какво ще правите... сериозно те питам?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Ох горкия, споко бе ще ти мине Вие на 15 изобщо знаете ли какво е да обичате, чесно много се дразня: обичам я, умирам за нея ОМФГ. Това, че имаш нагони и те пере хормона не означава нищо.
    защо си мислиш че 15г не могат да обичат?
    като гледам ти не си много по голям/а
    аз пък да ти кажа че понякога точно детската любов е най-чиста
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

На 15 да се оженя ли ?Първо трябва да се съгласи да ми стане гадже.
    После искам да видя какво ще излезе.
    Целта ми е да спечеля сърцето и.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Чичо Денчо се поспре, като че се двоумеше как да подбере по-убедителни думи, та да спечели благоразположението на министра. Той изтри с ръкав потта от челото си, пристъпи неколко пъти от единия крак на другия, па опре очи у земи и продължи:
    - Една работа видох, що прави човек, и, право да ти кажа, такава работа хваща окото на човека и, нека да си го кажем, баш ми остана мерак на нея; та ако си държиш на лакърдията, а оно, като бъде за нея, ще кандиша!... А инак, да речеш, много сгодна дошла пущината: ни требва да скиташ, ни требва снага да кършиш, ни пък требва при нея да се писува. Жива сгода... вервай ми, таман като за мене.
    Сенката от досада, що бе засенила лицето на министра, се загуби и се замени от едно любопитство, та запита чича Денча каква е тая работа, за която му останало мерак на сърцето.
    Чичо Денчо се усмихна и пошавна с десния си мустак, а това значеше за него, че единият крак му е вече в зенгията. Той се изстъпи некак по-тържествено и почна със сияюще лице да разказва как неговото остро око е могло да направи цело откритие:
    - Оня ден, като минувам през Градската градина, гледам, набрал се свет в един куп, а бандата на войниците засвирила, па свири-свири, та перчинът да ти се разиграе. Приближим се, па гледам как свирят. Има едни, коджамити зор виждат, еле ония с големите бурии... Мани, брате, то да си издухаш и джигера. На тупанджиите по им е лесна работата, ама пък тупанете са големи, та и това не е малка беля, да мъкнеш толков тупан. Един с тупан, друг със свирка, трет с тремпе, всеки по нещо на зор турнат. Ама, гледам, един стои пред них, па хванал една клечка, на, такава така, нема ни колко две педи, па ни духа, ни у тупан бие, а само си върти така на ветър клечката, божем и он нещо върши. Гледам го, гледам, па си мислим: "Ех, весела му майкя, тоя да знае, че живот живее - без мъка печалба!..." Та ако можеш да ме туриш уместо него на тая работа, баш бих ти казал сполай!... А, право да ти кажем, знам, че ще въртим по-харно от него клечката, та затова, санким, и толкова мерак имам на тая работа...

Михалки Георгиев, 1899 г.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Харесвам очите и,характера и,красива е,държи се добре с мен,мила е,умна е.Когато е до мен от вътре се разкъсвам защото не мога да я имам.

самоубий се.
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

предложи й брак
    axhxhahxaxha
    Путките да мрът

Цитирай Първоначално написано от Rhoads
    предложи й брак
    axhxhahxaxha
    cool story bro
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Супер фен Аватара на Stotii
    Цитирай Първоначално написано от LeopardAN8
    Харесвам очите и,характера и,красива е,държи се добре с мен,мила е,умна е.Когато е до мен от вътре се разкъсвам защото не мога да я имам.
    И няма да можеш, колкото по-бързо го осъзнаеш, толкова по-добре... сам каза: "Тя ме има за малкия и брат" ....

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Нищо не може да има между вас. Набий си го в главичката,иначе само ще страдаш.
    точно....
    според мен ти не я обичаш истински....както някои преди мен каза вие момчетата се разбивате по-бавно.... а тя е на 18...вече знае какво иска от живота
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Ако да сте приятели не те устройва просто се отдръпни от нея и се опитай да я забравиш... Живота продължава
    Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]

По-добре си я запази като разбраната приятелка, отколкото като момичето, което не иска да чуе за теб..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    А каква ти е главната цел с нея тогава?

Няма да се жениш.. няма да спиш с нея...

Какво ще правите... сериозно те питам?
    Имам чувството,че някой на 10 е влязал във форума без да те пита и сега пише от твоя комп...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ти сам каза, че тя към тебе се държи като по-малък брат. Много ясно, че ще е мила и добра и ще ти помага. Виж и аз на 15 си мислих, че съм обичала, обаче животът ще ти покаже що е истинска любов, а не някво увлечение към човек, който се държи малко по-мило към теб..
    Погледни реално на нещата!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    не ми се е случвало да обичам по-голяма, но те разбирам..няма да умреш, но ще те боли нз колко, при мен продължи няколко години..беше първата ми любов..само времето ще ти помогне
    6б3З10

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    ще го кажа само веднъж ... имам същия проблем
    без ПОДПИС ... xD

Нема да фанеш какичка да те отрака ;p
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you