- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хомо и бисексуалност
Хe xe има едно нещо наречено перспектива. Това как някой тълкува отговор от човек, който няма как да бъде опроверган или доказан, не може да е база за съставяне на каквато и да било статистика.Първоначално написано от gandalfepi4
Тъй че взимаш тази теория барабар със скалата в черен чувал и в коша.
Ако набедиш някой да е с някаква ориентация, то тогава какъвто и отговор да ти даде, ти ще си мислиш само едно. Малко като при психолозите, винаги трябва да си съгласен с тях че са прави. Ако си съгласен всичко е ок излекуван си, дай парите и чао чао жив и здрав оставят те на мира. Ако не си съгласен то тогава ти си в отрицание на реалноста разбираш ли(банда мошенници) демек дай още пари.
Тъйкато живея в държава където правилото е: Невинен до доказване на противното, то тогава мойто разбиране е такова: Приемам всеки с такава ориентация каквато той ми каже че има.
Може и да лъже, не ме засяга, няма как да знам. И дори най-големия гей да седне пред мен и да каже че е хетеро пак ще му повярвам, или най-точно казано ще съм безразличен към отговора, защото ориентацията му не ме засяга.
Как подобна статистика за сексуалноста на хората(за която ти даде линк) оправдава средствата, с които е направена? Каква информация извличаме от нея? Какво добро може да последва от нея?
Ако е направена само за да докаже че хората лъжат, е това вече е повече от малоумно и бих се смял с глас сочейки с пръст идиота дал си труда да направи подобна статистика.