- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- смяна на името
Здравейте!
Искам да попитам някой знае ли каква е процедурата по смяна на малко (първо) име като се има напредвид , че нямам 18 години? Какви документи ще са ми нужни, и въобще какво трябва да направя ? Ще съм много благодарна, ако някой ми каже![]()
Казваш се Радос и искаш да се прекръстиш на Радост?
хаха , казвам се Радостина и искам да сменя името си на Елена![]()
Тва е много хубаво, но причина някаква има ли да го сменяш?Първоначално написано от radoschetyy
![]()
Е, че как - Омир, Рудолф, Вампирски дневници... малко причини ли са?
хаха много забавно и многоооо смешно Sham![]()
... нужно ли е да разказвам биографията си , защо искам да сменя името си ? Аз искам да разбера какви документи са ми нужни
изцепки от сорта : Вампирски дневници , здрач и не знам си още какво... много моля ...
ако няма какво да напишеш по темата (въпроса,които любезно съм задала...) просто не го прави
![]()
А нави ли вече ваш'те, че да питаш за документи и процедура?
Това май ще ти свърши работа - http://www.bghelp.co.uk/viewarticle.php?articleid=1486
Audio ergo sum
Първоначално написано от ArrowsOfDeath
ще ми свърши работамерси
Сега от някъде ще изкочи някой, който иска да се казва Парис.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
гонят ме суеверия и ако бих искала д а си сменя името, просто бих казала на всичките си приятели да ми викат еди си как.
![]()
И аз не бих си сменил името...такава ти е била съдбата и не бива да я променяш...още повече,че носиш прекрасно име,една приятелка се казва Радост и винаги е лъчезарна и усмихната...
И защо искаш да си сменяш името ?
Радостина е прекрасно име,по-прекрасно
даже и от Елена..Помисли добре и ако решиш,че
наистина искаш - поговори с вашите,те ще знаят
какво да правят..
Дали успя...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ООМГ ,от Радостина на Елена?!
ЕЛЕНА?
Красиво име,ама не знам защо ..
ЕЛЕНА?!
А бе тоя "Vampire Diaries" промива мозъци... :д
Името ти си е много яко, но не съм първия който ти го казва сигурно, така че няма да ти държа сметка.. ти си решаваш .
Трябва ти родителско съгласие и няколко подписа от нотариус,
може да питаш в някоя адвокатска кантора за това. Не съм особено наясно с процедурата. И не съм сигурен, че е възможно докато нямаш пълнолетие. И до колкото помня такстата за услугата е доста тлъстичка.
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
За документи не знам, но ... По темата мога да кажа само, че имаш много хубаво име, на мен ми харесва.Елена никога не ми е харесвало, нищо особено не е според мене тва име и се чудя кво всички го харесват толкова.
Аз съм Златина и също не го харесвам името, но не знам някакси не бих го сменила, защото си е моето име, квото и да е... Но все пак ако си толкова твърдо решена да го сменяш.... добре.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.