- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересно ми е....
Тъй като напоследък в няколко теми засичам изказвания от рода на "заради болсетта му" и подобни се чудя как се отнасяте вие към някакъв вид слабост в половинките си. Не говоря за сериозни отклонения, а за неща като епилепсията, диабета и т.н. Би ли ви спряло това да сте с даден човек? Айде вие сте![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ако има любов това не е пречка. С времето ще се свикне колкото и да е трудно. С изключение на нещо, което е заразно и е сериозно ....
Идеални хора няма на този свят.
Бих била още по-загрижена и привързана към него...ще го глезя 2 пъти повече.![]()
+1!!! Недостатъците на човека до мен и здравословните му проблеми никога не биха ме спрели да бъда с него! Всичко е въпрос на чувства!Първоначално написано от SuNsEt
Разбирасе както се каза в по-горния коментар ако е нещо заразно, тогава вече ще е проблем...
![]()
^_^
Не, ако я обичам много каквото и да и има трябва да се радвам, че поне е жива.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Всички тук казват,че не би било проблем за тях..Но малко са хората който са изпадали в подобна ситуация и никой освен тях не може да каже какво биха направили.
Ъ, не... Всеки си има своите проблеми, недостатъци и т.н.
Никога ама никога не ми е било пречка и няма да бъде.....
Това може да се случи на всеки, дори на бъдещите ни деца....
не знам 'що трябва да изолираме някого само защото е еди какво си -.- .
Т'ва е тъпо...
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Хмм не мисля, че е кой знае какъв проблем. Даже срещу астмата има лекарства 21век сме не мисля, че би било пречка. Виж ако е нещо смъртоносно може би не бих, защото тъкмо когато се привържа към него и ще си "замине"...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Мисля че нямам да има проблем.Както казаха съвършени хора няма.![]()
Ако болестта е открита/се е появила СЛЕД като вече сме заедно - тогава няма проблем. Всяко нещо се чупи/разваля, и това включва и хората.
Иначе не бих започнал връзка с човек със здравословни проблеми. Защото има милиони други, които са здрави в конкретния момент.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всички рано или късно си "заминаваме". Дори и да се обвържеш с напълно здрав човек, никога не знаеш какво може да му се случи.Първоначално написано от a1a2b3v
На мен не ми е проблем. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
НЕ !
Всичко е въпрос на чувства, но ако е нещо много заразно разбира се това вече е друг въпрос.НЯМА ИДЕАЛНИ ХОРА както казаха по-горе.
Хора много , Човеци малко !
То че това ни очаква всички през 2012 така еПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Сега сериозно наистина може всяка 1 секунда да ни се случи нещо, но не е сигурноПросто начин на мислене. Примерно ако си харесаш някой (тук да подчертаем, че момчето не те харесва), ама разбереш, че му остават 2 месеца кво правиш? Ще продължиш ли да му показваш, че го харесваш или ще го оставиш да изживее остатъка от живота си със семейството си и хората, които обича? Виж друг е въпроса ако ходиш с него вече да го зарежеш заради това е брутално, всеки има право на щастие.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Е, ако той не ме харесва, мисля, че изобщо няма смисъл. Иначе моя годеник е на количка и нямам проблем с това.Първоначално написано от a1a2b3v
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
В днешно време, малко хора биха направили това, което показва, че си с наистина силна воля. Свалям ти шапка, за което.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Твърдо подкрепям това мнение!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Зависи от болестта му и от чуствата ми..![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]