- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли
некое свободно гаже за мене майна, а?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Във форума едва ли остана
момиче,на което да ни си се "писал"![]()
![]()
Иначе Stotii за пореден път е прав..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Деса Поетеса винаги е на разположениеИ баба Вуна няма да те подмине :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ако питате мен,това трябва да е или в раздел "Секс" или в кофата![]()
Иначе,да,гаджета на околовръстното или на гарата колкото щеш! Е,вярно,че ще е за кратко,но то и от тук да си хванеш няма да е за кой знае колко дълго![]()
А,ти,МАЙНА,вземи да излезеш,да подишаш малко чист въздух,че по цял ден "майниш" тука,пък току виж си си намерил някоя мома. Айде!![]()
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
Внимание!!! Внимание!!! Няма наличие на сиво вещество!!! Обезопасете района!!!Първоначално написано от tuzaro
![]()
^_^
eбaти нолайфъра съм майна, ше ме извинявате ама понеже съм грозен и за тва не излизам.
Аре бе,не мое' си чак такъв Франкинщайн! Нали уж момичетата не гледали външния вид?Първоначално написано от tuzaro
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
Е тоз пич може да спада към "що е мАЙна все е лА*на"Първоначално написано от teo96
![]()
^_^
много е тежко положението.
Абе тузаро ти през колко време пускаш нова тема че си търсиш гадже бе![]()
![]()
Поне месец има ли от предната??
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Нещо против майните?Първоначално написано от ThunderStyle
Верно ли? Не вярвам..Първоначално написано от tuzaro
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
ела да проверишПървоначално написано от izlishna
Отново проявата ти на тънки номерца tuzaro ;d Не ти трябва гадже, я виж как се оплакват хората от какви ли не любовни проблеми.. ;dПървоначално написано от tuzaro
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
тъшак да става майна
мошно има ли майна