.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: програма

програма

моля ви помогнете ми искам да се сдобия с мускули като:плочки, бицепси и гърди.Някой ако може да ми каже как без да ходя на фитнес а вкъщи.Трябва ми програма за 12 годишен.Помогнете

и кво мислиш ? че като имаш мусколи мацките ще ти налитат като циганин на салам ? пууу...аман...яко ве тресат хормоните...

влизаш във www.anaboli.eu и си копуваш от там всичко и почваш...и до един месец ще си като рони колман

Цитирай Първоначално написано от qwertys
    и кво мислиш ? че като имаш мусколи мацките ще ти налитат като циганин на салам ? пууу...аман...яко ве тресат хормоните...

влизаш във www.anaboli.eu и си копуваш от там всичко и почваш...и до един месец ще си като рони колман
    В много голяма грешка си, пич.
    Когато се употребяват стероиди, без да се тренира се натрупва само мазнина. Когато енергията не се хвърля в залата, може дори да са смъртоносни.

По темата: Нямам как да заякнеш без тренировки. Рано ти е още за фитнес, но можеш да се запишеш на някакъв спорт, който да тренираш за удоволствие, а пък и защо да не ти стане професия след време.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

плуването е перфектно , но е 50 кинта
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ако почнеш да тренираш от малък с мисълта да станеш нацепен ще останеш нисък.. така съм чувала.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Ако почнеш да тренираш от малък с мисълта да станеш нацепен ще останеш нисък.. така съм чувала.
    Нищо вярно няма в това. В момента съм висок 188 см.
    Започнах да тренирам Вдигане на тежести на 11 години. Бях доста нисък, което е нормално за възрастта. Тогава всички ми казваха, че ще си остана такъв, но не бяха прави. Всичко зависи от гените на даден човек.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от rns92
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Нищо вярно няма в това. В момента съм висок 188 см.
    Започнах да тренирам Вдигане на тежести на 11 години. Бях доста нисък, което е нормално за възрастта. Тогава всички ми казваха, че ще си остана такъв, но не бяха прави. Всичко зависи от гените на даден човек.
    Добре, прав си. Гените също са важни.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си