- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- програма
моля ви помогнете ми искам да се сдобия с мускули като:плочки, бицепси и гърди.Някой ако може да ми каже как без да ходя на фитнес а вкъщи.Трябва ми програма за 12 годишен.Помогнете![]()
и кво мислиш ? че като имаш мусколи мацките ще ти налитат като циганин на салам ? пууу...аман...яко ве тресат хормоните...
влизаш във www.anaboli.eu и си копуваш от там всичко и почваш...и до един месец ще си като рони колман
В много голяма грешка си, пич.Първоначално написано от qwertys
Когато се употребяват стероиди, без да се тренира се натрупва само мазнина. Когато енергията не се хвърля в залата, може дори да са смъртоносни.
По темата: Нямам как да заякнеш без тренировки. Рано ти е още за фитнес, но можеш да се запишеш на някакъв спорт, който да тренираш за удоволствие, а пък и защо да не ти стане професия след време.
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
плуването е перфектно , но е 50 кинта
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...
Ако почнеш да тренираш от малък с мисълта да станеш нацепен ще останеш нисък.. така съм чувала.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Нищо вярно няма в това. В момента съм висок 188 см.Първоначално написано от Paramour
Започнах да тренирам Вдигане на тежести на 11 години. Бях доста нисък, което е нормално за възрастта. Тогава всички ми казваха, че ще си остана такъв, но не бяха прави. Всичко зависи от гените на даден човек.
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Добре, прав си. Гените също са важни.Първоначално написано от rns92
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't