.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Губя ли я?

Съгласна съм с всичко казано до сега!Помисли мн добре в/у думите на ...miminko и valdesbg!И аз само да кажа,че наистина 4 години с ДОСТА време момичето е било само на 15 и е била само с теб и сега и се иска разнообразие иска да види как е с друг малко нова тръпка,която явно вече е преживяла и онзи другия иска още...мн съжалявам...но май е изживяла нещо за кратко и сега разбира,че те губи и се страхува както ти казаха вече,защото не знае какво ще е без теб!Не знае какво я очаква...

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Първо... тая разлика в годините ви яде главата.

Каквото и да ти приказва ясно е как я тресе сачмата, докато на теб тия глупости отдавна са ти минали. Ти искаш спокойствие и сигурност в отношенията ви, а тя иска динамика. И под динамика имам предвид класическите ревности, флиртаджийски истории и подобни.

Самия факт че не ти вдига телефона и си измисля къде ходи, а и увърта на всичкото отгоре е показателен.

То вярно че ти си и дал свобода повече отколкото заслужава с идеята а я оцени. Обаче тя не вижда какво си направил за нея, защото е на съвсем друга вълна на акъл. Я да видим дали една 24-25 годишна жена ще ти върти подобни номера.

Та... каквото и да си говорите... полза няма да има докато не вземеш нещата в ръце. Казваш че не и е приятно да крие нещо от теб, и че ако няма нищо между тях - няма причина да не ти споделя. А щом не ти споделя(което в една връзка е изключително важно) то значи има нещо гнило. И че няма да търпиш подобни игрички от нейна страна. Нека си избере един от двама ви, за да не се налага да избираш ти.

Идеята да излезете тримата заедно е много добра. Всяка нейна реакция различна от искрено съгласие ще е съмнителна.

Заедно ли живеете? Ако да - работата е отекла вече. Ако не... съвсем скоро ще отече. На момата явно и се лудува...докато ти си на съвсем друга вълна.

И тъй... годинките са основната причина за всичко това.
    Напълно съм съгласен (винаги са ми харесвали менинията ти ). Евала, за това, че си й дал такава свобода, но тя не може да го осмисли. Почти винаги, когато 1 жена, започне да ти прави въртели и да лъже, значи нещо не върви. Или вземи си поговори сериозно с нея или както каза колегата излезте заедно. Но всичко ще завърши по един и същ начин- Раздяла. Съжалявам, дано не съм прав. Айде до скоро
    Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол

Не заслужаваш това само това ще кажа...

Значи в крайна сметка пак се видяхме, тя му казала да не й пише такива работи и той й казал ОК. След бурната вечер, когато видях SMSите и днес се разбрахме да не се тормозиме един друг и да си дадеме почивка от 72 часа - без телефонни разговори, без срещи, без нищо! Казах й, че след тези три дни трябва да реши какво да прави. Само ми оговори - "глупости, просто искам да съм сама". Помислих си "разбира се, и с него сигурно". Нищо, ОК, не задавах повече въпроси. Радващото може би обаче, е че 30 мин. след началото на 'почивката' вече бяхме на 'хубави' SMSи. Т'ва е засега.

А, и друго: В СМСа пишеше, не да му даде втори шанс, ами че той й давал последен шанс да избира между него и мене. Ебати наглото копеле. Ше го утрепам. Ама нали съм все добър с нея...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тя ти го е казала право в очите "Просто искам да съм сама!" ...
    Аз лично ако кажа това изречение на някое момче,то със сигурност искам да се разбира "Не знаех как по-мило да ти кажа,че късаме!".
    Момичето е започнало да осъзнава,че сега й е времето за купончета и краткотрайни връзки,приеми го!Единствената причина,според мен и според написаното от теб,да е с теб е факта,че е била прекалено малка,когато се е захванала с толкова сериозна връзка и сега се страхува от непознатото.Тя е свикнала да прави различни неща с теб,които са станали част от ежедневието й и сега не знае к'во точно ще се случи с нея ако те зареже окончателно.
    Между другото момчето няма никаква вина Твоята приятелка се е поддала на флиртовете му и му е дала някакви надежди!!!Това,че той я кара да избира не е нещо нередно ...

П.П.Знам,че звучи грубо,но аз постъпвах по абсолютно същия начин с най-сериозното ми гадже.Разликата е само в това,че с него бяхме заедно 2,а не 4 години.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Пич... явно е че вече си отписан.

Другия път да знаеш и да си избираш мома на твоите години

А това с краткотрайните връзки и лигавщините никога не съм го разбирал. Звучи ми страшно глупаво.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Братле ти не губиш момичето си..ти вече си я загубил.Започнат ли лъжите и то за да прекарва времето си с друг..това не ти ли подсказва нещо ? Ти сам каза никога не те е лъгала,но сега те лъжи заради друг помисли кое е различно между него и тия които са и просто приятели
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си