.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Ох , просто ' перфектно '

Бяхме толкова добър клас.. толкова много спомени , усмивки.. никога няма да ги забравя.. от 6ти клас насам.. класът ни се разпада.
    Първо си тръгна А. , после и Г. , а сега и С. ..
    Така се забавлявахме , така се смяхме..
    А сега какво стана ? От началото на годината дойдоха 4ма нови ,
    които не мога да гледам.. класът ни стана сборище от нови и задръстени..
    Нищо няма да е както преди.. и сега в понеделник идва още някакъв нов..
    Как можа да се случи ? Защо точно Г. и С. напуснаха..
    С. с него и Ц. бяхме тримата глупаци.. бяхме нон стоп заедно..
    И един ден разбираме , че той се е преместил някъде си , защото еди какво си..
    Сега чина зад нас е празен.. няма кой да се закача , да ни подритва , да ни говори и да се смеем от сърце.. толкова много хубави спомени , толкова много...
    Не искам да си представям тази година като завършим как ще съм..
    Новите развалиха класа.. разединиха го ! Ако можех , щях да ги заменя всичките до един.. само и само да се върнат тези , които си тръгнаха..
    Посъветвайте ме нещо.. толкова ми е трудно , бяхме толкова близки..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Повече от фен
    Щом сте били толкова близки, какъв е проблема пак да продължите да си се виждате - и аз сега съм в нов клас, но се виждам с най - добрата си приятелка всяка седмица. Същото може да направите и вие.
    А колкото се отнася до новите - дай им шанс, те не са виновни, че твойте приятели са си тръгнали. Постави се на тяхно място и ще видиш че е доста гадничко класът ти да не те приема, само защото не иска да си направи труда да те опознае
    Успех !
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Щом сте били толкова близки, какъв е проблема пак да продължите да си се виждате - и аз сега съм в нов клас, но се виждам с най - добрата си приятелка всяка седмица. Същото може да направите и вие.
    А колкото се отнася до новите - дай им шанс, те не са виновни, че твойте приятели са си тръгнали. Постави се на тяхно място и ще видиш че е доста гадничко класът ти да не те приема, само защото не иска да си направи труда да те опознае
    Успех !
    Трудът си го направих ! Не искам да имам нищо общо с тях.. пропаднали са
    Как ще се виждаме след като сме в различни училища ,той примерно живее на майна си райна и е много трудно да се виждаме през седмицата да не говорим за събота или неделя..

Оффф...и аз съм в подобна ситуация.
    Тази година от класа ми се махнаха най-големите идиоти и сега сме си супер колективче Само,че от другата година ще се махат 4 човека от класа и то най печените,тези без,които класа няма да е същия,тези които винаги ни разсмиват,винаги създават егати яката атмосфера..... Просто като се сетя и ми се реве.А и за единия от тея четирима умирам

И след като се махнат ще останем само.......няма да остане никой,ще бъде сборище на простаци

Повече от фен Аватара на elenka3
    Такъв е живота !!

Цитирай Първоначално написано от elenka3
    Такъв е живота !!
    Аз това го знам и без да ми го казваш..

Щом не може да поддържате връзка след като са напуснали, значи не сте никакви приятели, т'ва е тъжната истина. И честно казано драматаизираш много, имаш предразсъдъци и се замозалъгваш. Не може да обвиняваш хора, които не познаваш в това, че разединяват класа ви, който ако беше толкова задружен, нямаше да се поддава, дори да е истина. Намери си какво да правиш.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    В доста гадна ситуация си.. Организирайте си веднъж месечно примерно някаква екскурзийка с тези твои приятелчета.Въпреки че живеете далеч един от друг,опитвайте се да се виждате.Опознай хората от другите класове и си намери приятели от там.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Ами да знаеш, че подобни неща ще се случват през целия ти живот.. Някои хора ще си тръгват, други ще идват.. И така.. Трябва да се научиш да живееш с това, тъй като най-вероятно ще ти предстоят дори по-тежки раздели.. (ако отидеш да живееш в чужбина, като се разделиш с причтелите си след 12 клас и т.н.)..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Не може да обвиняваш хора, които не познаваш в това, че разединяват класа ви
    Ти ли ще ми кажеш , че не мога ? Сигурно го казвам , защото имам нещо в предвид
    Бяхме толкова задружни преди да дойде ' госпожица изисканата '

който ако беше толкова задружен, нямаше да се поддава, дори да е истина.
    Явно не си го прочел

Впрочем, ти си кръгъл идиот.

който ако беше толкова задружен, нямаше да се поддава, дори да е истина.
    Явно не си го прочел

Впрочем, ти си кръгъл идиот.
    Впрочем.. момиче съм
    Няма да споря с теб .. писах тук за друго ,така че не ми обяснявай какво трябва да направя и не ми ' наливай ' акъл.

Re: Ох , просто ' перфектно '

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc

Посъветвайте ме нещо..
    Още едно потвърждение: ти си кръгъл идиот.

Посъветвайте ме нещо..
    Още едно потвърждение: ти си кръгъл идиот.
    Благодаря..

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    В 8ми клас, точно след първия ден на училище в новия клас се прибрах в нас и си мислех, че всички са тъпи в класа и се бях супер отчаял. Но това сега разбирам, че е много прибързана и тесногръда реакция - всъщност всички са прекрасни хора.
    Новите хора в класа ти просто са притеснени. На ново място са, а и очевидно в не много дружелюбна обстановка.
    Виждам, че си по-малка, и аз на твоите години може би щях да реагирам така (макар че не съм кой знае колко по-голям от теб на години, но преди време и аз мислех като теб), съветвам те да се отпуснеш малко и да позволиш да видиш хубавото и в другите. Всеки има хубави страни

Можеш да продължиш да биеш барабаните, че всички са тъпаци в класа и т.н., но нито ще върнеш старите ти приятели, нито ще можеш да видиш хубавата страна на другите. Та такам

Голям фен Аватара на akinom

...
    Сега чина зад нас е празен.. няма кой да се закача , да ни подритва , да ни говори ...
    Разбирам ти мъката, но специално за мен това е РАЙ!!!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Успех !
    Трудът си го направих ! Не искам да имам нищо общо с тях.. пропаднали са
    Как ще се виждаме след като сме в различни училища ,той примерно живее на майна си райна и е много трудно да се виждаме през седмицата да не говорим за събота или неделя..
    ми аре е'би си майката

то само с мрънкане не става
    мразим лигльовци

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Цитирай Първоначално написано от akinom
    ...
    Сега чина зад нас е празен.. няма кой да се закача , да ни подритва , да ни говори ...
    Даа, и за мен
    Точно сега едни момичета зад мен постоянно ем закачат и е супер дразнещо

Голям фен
    Аз бях така първите месеци в новия клас .. Никога не съм си и представяла дори не ми е и минавало през ума , че ще кажа, че старият клас и въобще цялото даскало ми липсва .. Няма с кого да се карам, да се закачам, да се обиждам дори на шега.С времето ще свикна, както и ти.Както имаше едно клише - Някой хора просто оставят диря в живота ти.
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен Аватара на fuckme

Цитирай Първоначално написано от akinom
    ...
    абсолютно

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    В 8ми клас, точно след първия ден на училище в новия клас се прибрах в нас и си мислех, че всички са тъпи в класа и се бях супер отчаял. Но това сега разбирам, че е много прибързана и тесногръда реакция - всъщност всички са прекрасни хора.
    Новите хора в класа ти просто са притеснени. На ново място са, а и очевидно в не много дружелюбна обстановка.
    Виждам, че си по-малка, и аз на твоите години може би щях да реагирам така (макар че не съм кой знае колко по-голям от теб на години, но преди време и аз мислех като теб), съветвам те да се отпуснеш малко и да позволиш да видиш хубавото и в другите. Всеки има хубави страни

Можеш да продължиш да биеш барабаните, че всички са тъпаци в класа и т.н., но нито ще върнеш старите ти приятели, нито ще можеш да видиш хубавата страна на другите. Та такам
    +1, пък и за къв х/уй искаш съвет, след което хората като ти кажат истината - че няма как да стане ако ти не се опиташ да направиш нещо, вместо да се оплакваш само, ти храниш. еми фак офф.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си