.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Проблем с ръста

Здравейте.Вчера навърших 15 години.Висок съм 162см.В последните три години растежа ми сякаш се забави.До пети клас с един приятел бяхме на една височина но с течение на времето той стана по-висок от мен с 10см.А имах и един друг приятел който до преди две години беше с една глава по-нисък от мен а сега ме достигна и даже ме минава В класа съм най- ниския.Възможно ли е да си увелича ръста с поне 10см?И ако е възможно какво трябва да направя?

П.П. Извинете за правописните грешки ако има такива.

Супер фен Аватара на fatrat
    Възможно е с хормон на растежа .
    Деба спрете да задавате Тъпи въпроси!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Набирай се. При мен помага.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ще ти препоръчвам нещо от тренировките в паркура намери някой лосто и увисни от него на пръсти и опитай да се задържиш възможно най-много... Но и набиранията не са лоша идея ако не те мързи и искаш да тренираш

и кво като виси-сигурно от земното притегляне G=mg ше се разпъне?
    Много сте тъпи заклевам се! Следващия път в който видя проблем с растежа и в темата виси на лост или подобни тъпотии ще се самоубия ритуално!

Ето нещо което копирах от един сайт виж какво пише тук и тогавам ми говори че набиранията и висенето не вършат работа. Преди да говориш мисли!

"Възможно ли е спортът да повлияе на растежа?

Да. Костите са подвластни на гравитационната сила, тя им е основната пречка за растежа, нея те първо преодоляват по пътя си "нагоре" във всичките й форми - тежест на тялото, гравитация върху самата кост и други. С нея се "борят" и редица спортове. Ето какво добавя професорът по отношение на този проблем:

"Младите кости реагират по-ефективно на физическите упражнения, отколкото костите на възрастните хора. Най-предпочитани са антигравитационните упражнения (тези които противодействат на земната гравитация) - ходене, гимнастика, аеробика, игри с топка, състезателни спортове, танци. Децата и подрастващите, които редовно правят физически упражнения, показват значително увеличение на костната маса. "

Следователно, спортове като баскетбол, волейбол, скачане, набиране на лостове, танци, плуване и други в растежна възраст могат да окажат значителен благотворен ефект върху растежа на костната система. "

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Може да стане по-висок с упражнения. Ти си тъпия и говориш глупости. Наистина много зависи от гена, но ако прави упражнения му е гарантирана по-голяма височина.
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Големи сте педерасчета! Играйте си волейбол аз нека си тренирам и пак съм по-висок от вас буци! Мноо сте тъпи да вярвате на мнения от преди христа! За баскетбол и волейбол- незнам обаче за висене от лостове само ще затъпеете и вие сте пример за това!

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз от няколко месеца почнах да се набирам и дръпнах значително за тези месеци. Може би и той ще може.
    sapphire5

оффф по тъп човек не съм виждал и не е сигурно пак дали си по висок аз съм най-високия в моя клас никога не съм тренирал баскетбол или волейбол а колкото до висенето това е упражнение за издържливост което е част от една тренировка наречена кайзен. В кайзен са включени множество силови упражнения и това е много тежка физическа тренировка. Тази тренировка е създадена в българия преди 3-4 години.

ако ще и зад Бъллгария да е създадена тъпчо не ме интересува! Аз проблеми с ръста нямам! Не ме интересува ,че си мислите ,че като сте спици 1.90 на 50 кила сте много здрави сте в ужасна грешка! Силови тренировки не ми обяснявай! ЕДИНСТВЕНО ХОРМОНИТЕ И ГЕНА определят височината.Сякви висенета и скачанията НЕ МОГАТ ДА ПОМОГНАТ! РАЗБРА ЛИ МЕ ХУЙОВА ГЛАВО? Има упражнения които помагат за отделяне на хормони и това НЕ СА висене и скачане!

Цитирай Първоначално написано от fatrat
    ако ще и зад Бъллгария да е създадена тъпчо не ме интересува! Аз проблеми с ръста нямам! Не ме интересува ,че си мислите ,че като сте спици 1.90 на 50 кила сте много здрави сте в ужасна грешка! Силови тренировки не ми обяснявай! ЕДИНСТВЕНО ХОРМОНИТЕ И ГЕНА определят височината.Сякви висенета и скачанията НЕ МОГАТ ДА ПОМОГНАТ! РАЗБРА ЛИ МЕ ХУЙОВА ГЛАВО? Има упражнения които помагат за отделяне на хормони и това НЕ СА висене и скачане!
    Напълно съм съгласен!!!
    Ръста ти зависи 90% от гените и 10 % от теб !!
    С набирания можеш да достигнеш резултат ;] това го знам от личен опит

Супер фен
    Без да правиш нищо ще станеш 175 към 20 годишна възраст

Banned Повече от фен
    wtf На 15 и метър и шейсе

Град
    Ловеч
    Аз съм на 13 и съм 176-7. Мисля, че си зависи наи-много от гена
    Истинските приятели няма да те оставят да вършиш глупости..сам !!

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!!

Супер фен Аватара на radeberger
    До колкото знам ако отидеш в космоса и после се върнеш на земята ще си по висок с 5-10 см за известно време.

Иначе сериозно : събираш височината на майка ти + височината на баща ти . Делиш числото на 2 и каквото си получил +- 15 см може да е твойта височина.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    До колкото знам ако отидеш в космоса и после се върнеш на земята ще си по висок с 5-10 см за известно време.

Иначе сериозно : събираш височината на майка ти + височината на баща ти . Делиш числото на 2 и каквото си получил +- 15 см може да е твойта височина.
    Това го бях чел и аз обаче +13 см. след деленето
    sapphire5

Сметнах го.Получава се 170 +-15.Това е ниско! Някакви нови предложения??

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Fraximus
    185 не е малко
    sapphire5

Запиши се на волейбол - няма да ти помогне, но е хубав спорт.

fatrat, по-леко с обидите, важи за всички.
    Audio ergo sum

Повече от фен Аватара на atractive
    Какви глупсти говорите за волейбола е - колко приятели имам, които играят волейбол до 1 година растежа им се увеличава с 10 см най-малко.Но както казаха повечето е ген.
    Нямам химикалка!

Цитирай Първоначално написано от awerw
    185 не е малко
    Но ако не правя никакви упражнения тогажа ли 6те сам 185 или ако правя такива??

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    185 не е малко
    Но ако не правя никакви упражнения тогажа ли 6те сам 185 или ако правя такива??
    Ако не правиш, но все пак си прави.
    sapphire5

Тва с събирането и изваждането на родителите е ДОСТА относително , защото аз като го направя че на 20 ще съм 160см. +-15 което е малко трудно при положение , че сега съм 167см. , а съм на 13!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си