.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Нуждая се от помощ моля !@!!!

Здавейте аз съм жител на град в България и преди няколко дни ме нападнаха цикагни без абсолйтно никаква причина ,и оттогава реших да се запиша в клуб по бойни изкуства и се спрях на 3 стила : МУАЙ ТАЙ , АЙКИДО и КАРАТЕ но не знам кой стил да избера (не искам да се защитавам а да мога да се бия) !!!!!!!!!! АКО ЗНАЕТЕ НЯКОЙ ДРУГИ СТИЛОВЕ БОЙНИ ИЗКУСТВА ,ПО-ДОБРЪРИ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ПО-ГОРЕ МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ !!!!!

Град
    TaM..
    Самозащита чрез спорт не става от днес за вчера, адски много труд , време и постоянство се изисква.
    Ходи с нож и ги ръгай като дойдат ; ) Преди вкъщи имахме една военна палка , текстолит ли не знам как се казваше , адски много квичаха от нея

Супер фен
    Ти ако си 50-60 кила и с бойните спортове пак ще те бият циганите. Дори ще те бият още повече,ще те пребият.

Град
    Slatina, Sofia, Bulgaria
    МУАО ТАЙ МАЙ ЖАЙ се не ми харесват
    Друго си е на БОКС, Циганите нямат ШАНС и много по бързо ще го научиш и ще станеш бърз в ударите отколкото да тренираш МУАО МАЙ ЖАЙ ТАИ ЖУН и МУН . Е са като ти излезне някой който е тренирал повече време бойни изкувства ще те пребие защотото Бокса е от близка дистанция и слабото ти място е краката, но за цигани и хора на улицата вярвай ми няма друг спорт като него.. няколко месеца ти трябват и си готов

В бокса не е важно колко кила си колко си голям и тн. Ставаш по БЪРЗ което ти е от много голяма полза
    " ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ИНТЕРНЕТ, ЗА ДА СИ К'ЪВТО ТИ СЕ ИСКА!
    ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ В ЖИВОТА НЕ ТИ СТИСКА! "

Град
    Slatina, Sofia, Bulgaria
    Изобщо не ги знам. Аз съм си тренирал Бокс и се добива доста бързина, спрях обаче когато почнах фитнес защото двата спорта са напълно противоположни Карате съм тренирал като малък сигурно съм бил 4-5 клас ебати тъпото ми беше

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от FuriouS
    МУАО ТАЙ МАЙ ЖАЙ се не ми харесват
    Друго си е на БОКС, Циганите нямат ШАНС и много по бързо ще го научиш и ще станеш бърз в ударите отколкото да тренираш МУАО МАЙ ЖАЙ ТАИ ЖУН и МУН . Е са като ти излезне някой който е тренирал повече време бойни изкувства ще те пребие защотото Бокса е от близка дистанция и слабото ти място е краката, но за цигани и хора на улицата вярвай ми няма друг спорт като него.. няколко месеца ти трябват и си готов

В бокса не е важно колко кила си колко си голям и тн. Ставаш по БЪРЗ което ти е от много голяма полза
    преглеждайки постовете ти ,гледам ,че си необразован.Първо виж муао тай май жай както се изразяваш и иди на 1-2 тренировки тогава говори!
    И да и аз тренирам кик бокс ,но едва ли бих се престрашил да се бия с муай-таист!

Град
    Slatina, Sofia, Bulgaria
    Батка, по горе к'во казах? Или ти не ми гледаш втория пост Изобщо незнаех какво е мислех, че е като карате, акидо, таекуондо и подобни...

Цитирай Първоначално написано от EightEdgeCircle
    Муай таистите са корави копелета, близко до кикбокса ама като ти изиграят един лакът в ченето ше ти свалят свездичките от небето
    Бокса са улицата е добре, ама за 1в1 файт най-добре е ММА/БОЙНО САМБО/МУАЙ ТАЙ
    бе махни лактите.Квито колена в фейсъ съм ял не ми се мисли!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Само аз ли виждам, че темата е фейк ?

Град
    София
    Човек Палка+Лютив спрей=бойно изкуство.Като ти налетят със спрея в очичките и после по кратуната с палката Иначе нз кво е тва Муай Тай,но се нокаутират с по 1 удар всеки път ебаси

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Само аз ли виждам, че темата е фейк ?
    Повярвай ми не е .

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Човек Палка+Лютив спрей=бойно изкуство.Като ти налетят със спрея в очичките и после по кратуната с палката Иначе нз кво е тва Муай Тай,но се нокаутират с по 1 удар всеки път ебаси
    Точно пък като ти се надъха някой в компанията ще вадиш спрей, ща сметнат за бахти п****та
    абе ако са повече от теб по-добре жив и путка отколкото със счупен череп и мъж! Повярвай ми ако са 1 в 4 нагоре след боя тоя 1 ще изглежда наистина на путка ма от тея 50 годишните ебани 1 милион пъти(ако ме разбираш)

Пичове,знае ли някой от вас дали има Муай-Тай в Благоевград и къде,ако изобщо има ?
    Пожелай невъзможното,направи необходимото и ще получиш максималното!

темата е ебавка...омг..." ГРАД България "...

:)

1 во От кои град си ?
    2 ро за какво та биха и колко бяха
    3 то ти предлагам Муаи Таи ако искаш да ги удряш стабилно
    4 то Ето хубав линк http://www.youtube.com/watch?v=M3R4xtjl5b4
    5 то Успех

Град
    София
    ^Може би пише "град В България"?
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Точно пък като ти се надъха някой в компанията ще вадиш спрей, ща сметнат за бахти п****та
    абе ако са повече от теб по-добре жив и п***а отколкото със счупен череп и мъж! Повярвай ми ако са 1 в 4 нагоре след боя тоя 1 ще изглежда наистина на п***а ма от тея 50 годишните ебани 1 милион пъти(ако ме разбираш)
    Е ясно, дорбе е да имаш нещо като ти скочат много, обаче като ти скочи некф селянин от познатите ти и то пред приятелите ти няма като п***а да вадиш спрея
    Ем човека каза,че му скачат цигани,в множествено число,на мен ако ми скочат 3ма мангали бих извадил палката за да се самосъхраня

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Re: Нуждая се от помощ моля !@!!!

Цитирай Първоначално написано от SlavenchoIvanov
    Здавейте аз съм жител на град в България и преди няколко дни ме нападнаха цикагни без абсолйтно никаква причина ,и оттогава реших да се запиша в клуб по бойни изкуства и се спрях на 3 стила : МУАЙ ТАЙ , АЙКИДО и КАРАТЕ но не знам кой стил да избера (не искам да се защитавам а да мога да се бия) !!!!!!!!!! АКО ЗНАЕТЕ НЯКОЙ ДРУГИ СТИЛОВЕ БОЙНИ ИЗКУСТВА ,ПО-ДОБРЪРИ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ПО-ГОРЕ МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ !!!!!
    Ти си решаваш кое искаш - ти ще си го тренираш.Но ако бях но твое място щях да избера карате !
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Запише се ММА некъде ако ми кажеш град ще ти кажа къде а тва със спрея е най-евтиното и най-полезното от всички особено срещу циганите макар че е доста путкенски номер ама кво ти пука нали по-важното е да останеш жив и здрав

Град
    Ловеч
    Aз бих ти препоръчал млай тай.Там става яко бой и ако, ще да са 4-ма ако си добре трениран, ще имаш голям шанс ( др. е въпроса, че в бг трудно се намира хубав млай тай клуб)
    Истинските приятели няма да те оставят да вършиш глупости..сам !!

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!!

Бе то муай тай клуб трудно се намира ти за Млау тай говориш Нека се 4ма па ти си тренирай квото щеш е да ако са по кинта и 20 имаш шанс

Добро бойно изкуство за атака няма... ако искаш наистина добро ти препоръчвам вин-чун най доброто защитно бойно изкуство ако искач да скачаш да се биеш най доброто е кик-бокс според мен макар че и МУАЙ ТАЙ не е лошо но честно казано предпочитам кик-бокса или чистия бокс но ако искаш да се биеш по улиците кик-бокса е по добър и пак казвам че кик-бокса не е най добрия избор търси добро бойно изкуство нещо от каратето или от кунг-фу както ти казах вин-чун е най доброто бойно изкуство и няма грешка стига да намериш добър учител

и кво искаш да ми кажеш ,че кикбокса е по-добър ли? Аз като тренирам да не съм машина за убиване? Като излезна на улицата най-много един лоу кик и то когато имам превъзходство! Тея крака на улицата по-добре ги забравеете иначе може и нищо да не направите!
    А пича отгоре с млау тайа-играи си баскет там не се меси в БИ!

Цитирай Първоначално написано от wolf23
    Добро бойно изкуство за атака няма... ако искаш наистина добро ти препоръчвам вин-чун най доброто защитно бойно изкуство ако искач да скачаш да се биеш най доброто е кик-бокс според мен макар че и МУАЙ ТАЙ не е лошо но честно казано предпочитам кик-бокса или чистия бокс но ако искаш да се биеш по улиците кик-бокса е по добър и пак казвам че кик-бокса не е най добрия избор търси добро бойно изкуство нещо от каратето или от кунг-фу както ти казах вин-чун е най доброто бойно изкуство и няма грешка стига да намериш добър учител
    Въри разправяй на Хасанчо от маалата, че кунг-фу е най-добро

Вин-чун е от Кунг-фу и е признато за най добро бойно изкуство за самозащита... А колкото до Кикбокса не съм казал че те прави машина за убиване Кикбокса e възникнал като комбинация между Муай Тай и други бойни изкуства, между които и карате и Бокс и ти дава добра защита и в същото време прилична атака защото ако си тренирал само бокс нямаш абсолютно никаква защита срещу кикове и на улицата ще ядеш голям бой...

аре на бас ,че на улицата ако те барна с твойте авери един ритник няма ти ударя! Като фана палката ше свия поне 3-4 човека!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си