.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

"Обичам те!"

Единият партньор го е казал. Колко трябва да чака отсрещния и той да го каже?

Помня, че в един епизод на 'Сексът и градът' Кари го беше казала без да иска на Тузаря и после каза на приятелките си "Сега или трябва да ми отвърне със същото до 2 седмици или трябва да го зарязвам."

Във форума пък съм чела, че някои са чакали половинките си да го кажат една година, че и нагоре.

Зная, че са важни действията, не думите ... и все пак не може единият да го изрича, а другият - не.

Та има ли изобщо срок на отговор на "Обичам те!" или когато дойде?

леле .Cтегни се

^ Реакцията не ми хареса. Какво ми има на мен?

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    ^ Реакцията не ми хареса
    А нима искаш да му сложиш на момчето таимер ? Любовта не е игра.Може да го е срам или да не го е почувствал все още..

Цитирай Първоначално написано от puppy2
    ^ Реакцията не ми хареса
    А нима искаш да му сложиш на момчето таимер ? Любовта не е игра.Може да го е срам или да не го е почувствал все още..
    Не говорех за себе си. Аз знам, че може отсрещния да не го е почувствал или да го е срам. Колко време е редно да го чакаш да го почувства или да се отсрами?

Точно за това ти казвам,че тези работи срок нямат...Когато го почувства или когато станете още по близки за да не изпитва срам ще ти го каже,спокойно...На сила няма да стане.

Мои приятелки се ужасяват от мисълта да са го казали, а да няма отговор дори и няколко месеца, което не го разбирам. Редки са случаите, в които се чувства и от двамата по едно и също време.

И същите тези приятелки си позволяват да поставят срокове - месец или два, или половин година и т.н.

Трябва да си много тъпо същество за да поставяш срокове и между другото,ти ако обичаш момчето,как по-дяволите би се разделила с него заради това,че не ти е казал това което искаш ти?.Истината е там,че не го обичаш и просто си разтягате езиците и говорите много...

Трябва да си много тъпо същество за да поставяш срокове и между другото,ти ако обичаш момчето,как по-дяволите би се разделила с него заради това,че не ти е казал това което искаш ти?.Истината е там,че не го обичаш и просто си разтягате езиците и говорите много...
    И аз това ги питам. - "Значи обичаш го, ама ще се разделите, само защото той не го е казал?" и те казват "Много ясно, иначе губя гордостта си" ... Тъжно. Но ме накараха да се замисля.

И аз това ги питам. - "Значи обичаш го, ама ще се разделите, само защото той не го е казал?" и те казват "Много ясно, иначе губя гордостта си" ... Тъжно. Но ме накараха да се замисля.
    Работата е там,че повечето момичета не чувстват любов затова толкова лесно се разделят/късат..А ти щом даже си замислила за тази глупост " ГОРДОсТ"значи деиствително не го обичаш.
    ГОрдост - любов
    Давид - Голиад

^ Винаги съм поставяла любовта над всичко. Гордостта е пречка на много хора, които познавам. Би била пречка и за мен, затова за мен не съществува.

И напротив - много различна съм от описаните момичета, но темата не е конкретно за мен. Не се чудя кого и дали обичам. Аз си го знам. Питам дали някой друг освен споменатите приятелки поставя срокове и какви и защо.

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Ако чуствата са взаимни - в момента който го каже единият го казва и другият.. Освен ако не е срамежлив или има някаква пречка. -.-
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Цитирай Първоначално написано от xCut0utMyTearsx
    Ако чуствата са взаимни - в момента който го каже единият го казва и другият.. Освен ако не е срамежлив или има някаква пречка. -.-
    Единият осъзнава, че обича и го казва. Другият не го чувства и не го казва. Такава е ситуацията.

Град
    NeverLand. -.-
    Тогава какъв отговор чакаш?
    Ненαвиждαм ви..

^ Винаги съм поставяла любовта над всичко. Гордостта е пречка на много хора, които познавам. Би била пречка и за мен, затова за мен не съществува.

И напротив - много различна съм от описаните момичета, но темата не е конкретно за мен. Не се чудя кого и дали обичам. Аз си го знам. Питам дали някой друг освен споменатите приятелки поставя срокове и какви и защо.
    Ахх тии.. питаш за да прецениш дали и ти да го направиш нали?Недеи

Тогава какъв отговор чакаш?
    Ми бъдещ.

Ахх тии.. питаш за да прецениш дали и ти да го направиш нали?Недеи
    Да поставям срок ли? Отдавна да бяхме се разделили ако поставях.

Град
    NeverLand. -.-
    Чакай сега... ти го обичаш и му казваш, той тебе не и не ти го казва.. и ще чакаш да почне да изпитва нещо и да ти го каже което може да е след сума си време или въобще да не стане?

Ненαвиждαм ви..

Чакай сега... ти го обичаш и му казваш, той тебе не и не ти го казва.. и ще чакаш да почне да изпитва нещо и да ти го каже което може да е след сума си време или въобще да не стане?

Именно. Какво смешно има?

Град
    NeverLand. -.-
    Ама вие заедно ли сте?
    Щом не те обича за к'во си тровиш живота?
    Хората идват и си отиват.
    Обичаш го ху'аво.. обаче има ли смисъл да страдаш,
    щото той не чуства нищо към тебе? -.-
    Следващия влак е след 5 минути.
    Ненαвиждαм ви..

Ама вие заедно ли сте?
    Щом не те обича за к'во си тровиш живота?
    Хората идват и си отиват.
    Обичаш го ху'аво.. обаче има ли смисъл да страдаш,
    щото той не чуства нищо към тебе? -.-
    Следващия влак е след 5 минути.
    Абе хора, не говоря за мен!

Значи ти мислиш, че хората в една връзка започват да обичат по едно и също време така ли?

Град
    NeverLand. -.-
    Еми не... щом са заедно има някакво привличане и хармония [предполагам]. Разбира се, че не по едно и също време.... но да кажем от 5-6 месеца сте заедно и единия ако реши да направи крачката и да каже, че го/я обича, за тези 6 месеца мисля, че поне малко има любов и в другия човек... : )) и е съвсем естествено да отовори...
    А ако знаеш, че те обича, нужно е да си го казвате от време на време, но да го показвате повече..
    Ненαвиждαм ви..

Еми не... щом са заедно има някакво привличане и хармония [предполагам]. Разбира се, че не по едно и също време.... но да кажем от 5-6 месеца сте заедно и единия ако реши да направи крачката и да каже, че го/я обича, за тези 6 месеца мисля, че поне малко има любов и в другия човек... : )) и е съвсем естествено да отовори...
    А ако знаеш, че те обича, нужно е да си го казвате от време на време, но да го показвате повече..
    Хората започват да обичат (или поне да са сигурни в това) и след години. Съвсем не е задължително след 5-6 месеца да отвърнеш със същите думи.

"че поне малко има любов и в другия човек... " не е достаъчно, за да се изрече. Според мен трябва наистина да си сигурен.

Град
    NeverLand. -.-
    В днешно време `Обичам те` стана като `Здрасти`... така, че... ако са някой разлигавени хлапета по на 14-15 годинки, хич няма да мислят така.. Това което каза се отнася по-скоро за по-зряли хора, който са се опарили поне веднъж... ;] И аз преди го казвай ей така, но от последния път в който всичко се срина... в сегашната ми връзка която е 5 месеца... той ми го каза още на 2 месец.. аз на 4тия... и от тогава не съм му го казвала повече.. и аз не знам що.. смятай
    Ненαвиждαм ви..

В днешно време `Обичам те` стана като `Здрасти`... така, че... ако са някой разлигавени хлапета по на 14-15 годинки, хич няма да мислят така.. Това което каза се отнася по-скоро за по-зряли хора, който са се опарили поне веднъж... ;] И аз преди го казвай ей така, но от последния път в който всичко се срина... в сегашната ми връзка която е 5 месеца... той ми го каза още на 2 месец.. аз на 4тия... смятай
    Твоят интервал от 2 месеца хич не ми се вижда много. Нали ти казвам, че съм чела за чакане от година и нещо, а сигурно има и повече.

Аз съм го казвала, само за да отвърна със същото и да не нараня човека. В крайна сметка го нараних 5 пъти повече. От тогава разбрах, че трябва да се казва, когато наистина се чувства, а не по задължение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си