.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от xCut0utMyTearsx
    Ама вие заедно ли сте?
    Щом не те обича за к'во си тровиш живота?
    Хората идват и си отиват.
    Обичаш го ху'аво.. обаче има ли смисъл да страдаш,
    щото той не чуства нищо към тебе? -.-
    Следващия влак е след 5 минути.
    Много повърхностно мислиш,миличка."хората идвали и си отивали,щом не те оби4а за кво си тровиш живота" ... ЛЕЛЕ!! Ми трови си го защото го обича,това,че тои не и го казва не значи,че не го чувства..

Мега фен
    ама какво голямо значение оказвате на думите! аз не мога да си спомня колко пъти съм казвала на разни хора, че ги обичам, ама никога не е било насериозно.
    по същия начин някой може да ти го каже, просто за да ти отговори, но да не го чувства. тогава защо изобщо да се казва? не би ли това те заблудило по някакъв начин, че тая връзка си заслужава, а да не е така?
    и друг път съм го казвала- думите са много силен метод за манипулация. не слушайте какво ви казват другите, гледайте какво правят.

та, да си задам въпроса, който вече почва да ме човърка, заради огромното ми любопитство- когато (си мислите, че) обичате някого, защо толкова държите да му го кажете?
    и да не се приема за заяждане. наистина ми е чудно.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Никога не съм го казвала първа. Ако ми го кажат и го чувствам - отговарям.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ама какво голямо значение оказвате на думите! аз не мога да си спомня колко пъти съм казвала на разни хора, че ги обичам, ама никога не е било насериозно.
    по същия начин някой може да ти го каже, просто за да ти отговори, но да не го чувства. тогава защо изобщо да се казва? не би ли това те заблудило по някакъв начин, че тая връзка си заслужава, а да не е така?
    и друг път съм го казвала- думите са много силен метод за манипулация. не слушайте какво ви казват другите, гледайте какво правят.

та, да си задам въпроса, който вече почва да ме човърка, заради огромното ми любопитство- когато (си мислите, че) обичате някого, защо толкова държите да му го кажете?
    и да не се приема за заяждане. наистина ми е чудно.
    Гледах го и го крещях отвътре, целувах го и си го повтарях на ум. Имах чувството, че ще се побъркам, ако не му го кажа.

Аз съм съгласна, че любовта трябва преди всичко да се докаже, но приемам за нормално да ми го каже и след това да започне да го доказва. Защото иначе може да се объркам - започвам да се чудя - обича ли ме? Не ме ли обича? Това сега от любов ли го направи? Дали не ми се струва? И ако се насоча правилно ОК, ами ако помисля, че ме обича, а то не е така или обратното? Не е ли по-добре да ми го е казал, да го знам и като ми го доказва, да знам, че е от обич?

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

омг.
    Когато е готов и когато го чувства го казва и другия.
    Няма 'срок' за казване на "обичам те!"

Или обичаш някого и му го казваш(показваш), или не. Що за тъпи въпроси..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен
    ^ и да ти казва, че те обича, пак може да те залъгва. да не би думите му да минават през детектор на лъжата, че да разбираш, че щом ти го казва, е искрен? но си права, че понякога и по постъпките може да се излъже човек. затова най- хубаво е от началото да не влагаш особени емоции, а чак след време, ако си заслужава, да си позволиш да се отпуснеш повече откъм чувства. е, това вече си зависи и от теб самата, от това колко си емоционална и т.н.
    аз, например, по принцип не се трогвам никак лесно, което ми е много полезно, не само в отношенията с момченцата, а и във всичко. ;

ЕДИТ: коментарът ми е към поста на kremen4eto.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кефи как се филмирате за глупости.

На въпроса на сладурчето... защото споделеността укрепва и заздравява една връзка.

На въпроса на кременчето - за около два месеца е нормално да заобичаш някого наистина. Разбира се ако си позволил предишен опит да ти повлияе... то тогава може да си умреш с чакането.

Ако има хармония във връзката и тя наистина е работеща и за двамата... то те започват да се обичат по горе долу едно и също време А ако няма.... единия си трае.

И спрете да се оправдавате с това за действията... Разбира се че е по приятно да го чуеш И да видиш действието, отколкото само да видиш действието. Думите не са най-важното, но липсата им говори много лошо. Иначе дайте да си мълчим постоянно. Ако обичаш някого - няма причина да не му го казваш без да ставаш досаден, разбира се.

И между другото никой не ви е длъжен в една връзка, така че спрете да се оправдавате с това че не се впечатлявате лесно и бла бла. И кво излиза - няма да се отпусна пред него до 6-тия месец, щото нещастника с който бях преди това ме заряза на шестия. А ако издържим дотогава значи ще бъдем щастливи о.0 Wtf?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Думите не са доказателство за съществуването на чувства. Може да си повтаряте, че се обичате по милион пъти, но да не го изпитвате. Може партньора да ти отговори с "Обичам те", само за да не те нарани или за да избегне конфузното мълчание.
    "Обичам те" съм казвала само на момчето, с което съм сега, и то след около година откакто бяхме заедно. Не защото не го чувствах преди това, нито съм го чакала да го каже първи. Просто не изпитвах нужда да му го казвам, нито да го чувам. Достатъчни ми бяха жестовете на обич, които си разменяме. И сега предпочитам да ме погледне нежно в очите и да ме целуне, отколкото да ми декламира любовта си, защото е много по-приятно да усещам, че ме обича, отколкото да го чувам.

Така че няма значение, нито кой го казва първи, нито кога. Важното е да се чувства. Всякакви поставени срокове в това отношение са глупости, втълпени ви от филми, медия и прочие. Ако спрете да се тормозите с подобни неща ще се радвате на любовта си в пъти повече.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Когато го казах за пръв път беше без да искам - нещо се гъделичкахме и аз казах нещо от сорта на "ама много си те обичкам".. Той само ме погледна и се усмихна гушна ме и каза " и аз теб мишлето ми" Наистина го чувствах, но едва ли щях да го кажа, ако не беше без да искам ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

"Сексът и градът" представя живота на американската жена. Каквото и да си говорим, националността и социалното положение оказват влияние върху мисленето на човека за добро или лошо. Казваш "обичам те", когато го почувстваш. Не мога да разбера защо трябва да размишляваме върху нещо толкова просто. Всеки казва "О, искам връзка, в която си говорим истината", а всъщност усложнява нещата допълнително, самозалъгвайки се, че някой друг може да му казва какво да каже. Доста тъпо, а?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Той ми го каза около 2 години след моето първо "обичам те". Много време според мен, но така го е почувствал. Вече 4 години след това не спира да ми го казва...значи е искал просто да го почувства истински.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами не точно...Зависи от самите хора и ситуацията т.е. относително е да се даде някакъв срок.
    Все пак ако човека отсреща чувства,че те обича дори и в момента да го е страх да ти го признае,ще ти го каже и...така.

Трябва да го кажеш когато го чувстваш и когато си сигурен/а в това, няма срок за това да кажеш какво изпитваш към някой .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Бившия ми беше казал,че ме обича 3 месеца след като тръгнахме..но аз не му отвърнах.Наистина много го харесвах и държах на него,но не чувствах че го обичам.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си