- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тренировки удома ???
Фатрат лапе просто дребно вредно не се обаждай , защото ще ти навра гладкоцевката в гъза и ще ядеш 11ката. Заек такъв.
Добре разбрахме ,че си недохранен на 13 кво още искаш?
гЛЕдай го ти сега.![]()
Това ,че ти си на 13 не озна4ава ,че всички сме на 13,..![]()
гЛЕдай го ти сега.![]()
Това ,че ти си на 13 не озна4ава ,че всички сме на малки,..![]()
то аз съм на 13 и правя по 40 (бавни) ....
Bravo.Първоначално написано от blackfireXx
![]()
Ама ти си по- лекичък.![]()
е да но за възрастта ми е добре...то щом на мойта възраст правя по 40 а вие кат сте сиг. на по 19-20 и правите по 70 то аз на вашите години по 140 трябва да праяпредствавям си с кви кашкавалени ръце сте
![]()
Ся пък се почнахте за лицеви![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Момче. За твоята възраст е повече от много добре , но не си много прав.Първоначално написано от blackfireXx
Ако спреш сега да тренираш като станеш на 19. 20 ни пиши пак по - колко ги правиш.
А за ,,кашкавалените ръце'' не зависи само от броя на лицевите опори.
И аз като стана на 20 лицевите опори ще ги правя над 100.![]()
да ама ако останеш на 19 год 50 кила осъзнавашли ,че ако те ударим ти прайм дупка у черепоа ся напрао ти разбивам костиците
fatrat - Ти тъп ли си? Тва дет си копирал кво е писал, пише следното: "Сега съм на 13 - 15 набиране за бицепс и 6 - 7 за гръб. "
Не, че е на 13 години, а на 13-15 набирания...
И още нещо, като му каза, че е недохранен, ти да не би пък да си прехранен??
ти земи ме удари ама аз ако та ударя ща пратя в кома...не ме гледай че сам на 13-14...
хахаха аре да видим главатати мин на 5 места ще е пукната казвай откаде си да видим ще ти я събират от земята .. само с 40 те лицеви дето правиш прая 2 пъти колко тебе и тренирашли боен спорт или само с лицеви и набирания си мислиш,че ще направиш нещо на някой ?
Бургас, Славейков 87-ми
ако се напъна и 50 ще направя, ходя на зала и тренирам муай тай + борба в спортното
бургас хаха ей сега ако имаш път към София пиши то и аз ако се напъна ще напрая към 100![]()
на лостове веднъш в седмица ходя...не ми остава време...и сутрин и вечер лицеви по 3 серии по 30
извинявай ама аз вечер като си лягам вече ти казвам така съм изтощен...а сутрин...мозъка ми е леш...на мен почти не ми остава свободно време...
ами лесно не ги прави сутрин обед и вечер направи 10 серии ама както си трябва по 45 сек почивка между тях имаше една програма за увеличаване на лицевите
30 сек почивка не повече не по малко...тренйора така ми е казвал...малко почивка зада може мускула да се "стресира" както трябва...
Първоначално написано от blackfireXx
при 3 серии сиг аз ти говоря за 10
ако имам време или не съм изморен ги правя по 5-6...не ми се занимава с 10 серии...
като не ти се занимава нищо няма да постигнеш .. а 10 съм сигурен че няма да можеш
мисля че фитнес+борба+муай тай са достатачно...
всичко е до начина на тренировки правилни ли са и т.н. а да и с хляб и сирене няма как да стане работата