- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тренировки удома ???
2 паржоли(пилешка и свинска) + 2 шишчета(пилешки) + картофи + 1 наденица няква не знам точно ква там на скарата се прай...това ми е вечерята...сам си прави извода колко ям...колкото до храна...нашите имат ресторант и си ям по много и често...но и не съм някоя свиня....защото сам виждаш че тренирам много...а да забравих да спомена и кардио през ден по час-час и половина
вечерята само вечеря ли ядеш сам си прави изводите ... целта не е да се наядеш като най-големия чобан 1 път ... колко кг си и колко си висок ? разбрах ,че си към 50 кг а колко си висок
7 пъти на ден ядене стигат ли ?
6:30 - 4 принцеси + 1 лъжица мед и чаша мляко
10:30 - пица
13:00 - риба
14:30 - пиле с ориз
16:30(след трен. по муай тай и преди фитнес) - пак риба
18:30 - протеинов шейк(гейнър) + каквото сготви баба( пиле с ориз/катрофи, боб, мусака или някой "буламач"
20:00 - вечеря (казах ти каква е)
така го каза се 1 разликата от 50 кг до 53 кг е 20 кг![]()
![]()
![]()
талант![]()
![]()
7 пъти на ден ядене стигат ли ?
6:30 - 4 принцеси + 1 лъжица мед и чаша мляко
10:30 - пица
13:00 - риба
14:30 - пиле с ориз
16:30(след трен. по муай тай и преди фитнес) - пак риба
18:30 - протеинов шейк(гейнър) + каквото сготви баба( пиле с ориз/катрофи, боб, мусака или някой "буламач"
20:00 - вечеря (казах ти каква е)
не си мисли че съм някое леке дето седи по цял ден пред компа![]()
Що не се запишеш на сумо. Тамън ще има време и да тренираш.Първоначално написано от blackfireXx
![]()
ти да не си някой бавно развиващ се или бързо изоставащ ? не съм нито дебел нито хърбав....ебати малоумника...аз съм 53 кила ОмГ...нямам думи просто ...учудвам се как може някой хора да са толкова малоумни....
pahhahahaa. Tеб от толкова плюскане не ти остава време за нищо, аПървоначално написано от blackfireXx
![]()
Първите 2 яденета куцат,другото е добре.
Първото:Овесени ядки +3 цели яйца/5 белтъка 1 жълтък
Второто:Сандвич(1-2) с месо(по възможност домашно приготвен)
абе ти от кое село си бе ? такива като дето мн знаят в интернет найш ли кав здрав бой ядат тука ? виж земи по-добре млъкни и не се излагай...че вече ставаш смешен и на всички им писна от тебе...
е па аз не съм от село бреПървоначално написано от blackfireXx
![]()
.
Брат не виждаш ли ,че се базикам. ,, 4 ПРицеси ''![]()
![]()
4х филийки с кайма отгоре ? какъв ти е проблема ? да не си психически изтрещял че си нямаш друга работи ?
Малък, стига си се мислил за богоизбранник,че ми е писнало от такива като теб.
и на мене от такива като тебе....земи са мани са
Ама как най-големите тролове на раздела се събрали в 1 тема![]()
![]()
![]()
и като че ли ще има банове
еееее аз доживях че да видя бана на loveca777![]()
ДаноСамо в тоя раздел трима има за бан.Първоначално написано от ZipFail
Първият баннат ще е blackfireXx.![]()
познай кой е следващиянастани се удобно
![]()