.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

Тренировки удома ???

Здравейте,
    Искам да попитам дали има полза от тренировките удома защото много хора ми казаха че няма никакъв смисъл от тях, пък аз живея в доста малък град и няма фитнес зала... Решил съм да тренирам усилено но незнам дали ще има полза от това ако може да ми препоръчате някъкви ефективни упражнения които мога да правя удома или на лост.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз от година и нещо си тренирам у дома и резултатите стават бавно все пак фитнеса си е съвем друго нещо. Но ако нямаш възможност в града ти за фитнес почвай у вас упражнения с гири, ако имаш и на лоста се набирай ще стават бавно резултатите, но ще ги има ако имаш търпение.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    София
    Можеш да си тренираш напълно ефективно и да развиваш всички мускули у вас! На лост можеш да правиш различни типове набирания,както и вдигани не краката от лост,което помага за корема.Хубаво е да си вземеш и гири или щанга.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Напълно е възможно, само че трябва доста повече желание и усилия

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    90% се отказват на първия месец, без значение какво желание са имали

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Напълно е възможно, само че трябва доста повече желание и усилия
    И добро хранене.

ХаХаха хваштай лоста здраво ;Д

ХаХаха хваштай лоста здраво ;Д

В селата има фитнеси колкото и да ти е малък града все ще има няква зала по нещо

Град
    Кембридж
    ако имаш поне половината уреди в вас е най-добре ... както аз нямам всичко,но най важното и тренирам на спокойствие САМ имам повечето уреди евтино ги зех,защото човека който ни ги продава ни е познат и така

ако не си сериозен нищо няма да излезе, повярвай

Град
    Кембридж
    с воля всичко се постига !

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    90% се отказват на първия месец, без значение какво желание са имали
    ти от тях ли си

Повече от фен Аватара на atractive
    Няма ефект, но за мен има 1 година правих лицеви всеки ден по 50 на ден и гърдите ми сега са все едно съм бил на фитнес.Ефекта е удивителен, но трябва много воля Стискаш зъби и това е.
    Ако пък тренираш още повече недей да ходиш на фитнес, защото ставаш по тромав.
    Нямам химикалка!

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от atractive
    Няма ефект, но за мен има 1 година правих лицеви всеки ден по 50 на ден и гърдите ми сега са все едно съм бил на фитнес.Ефекта е удивителен, но трябва много воля Стискаш зъби и това е.
    Ако пък тренираш още повече недей да ходиш на фитнес, защото ставаш по тромав.
    по 50 в продължение на колко време , зимал и си разни работи..диети..алкохол ?

Повече от фен Аватара на atractive
    Не просто от както се помня правя лицеви и в последните три години имам мн добри (оформени ) гърди.Лично аз съм много доволен една година прави лицеви като хората и ще видиш, че има ефект
    Нямам химикалка!

За преса сутрин и вечер можеш да пишеш числа. Много е брутално упражнението

Град
    София
    Толкова мнения и не му помогнахте на момчето..
    Гърди : http://www.youtube.com/watch?v=jWc8g...eature=channel
    Корем : http://www.youtube.com/watch?v=vkKCV...eature=channel
    Ходи по лостове, набирай се, прави кофички, все някъде ще има една успоредка, а ако няма си направи такава.. Вземи например 2 стола да са по-високи и между тях си помпай, давам ти го като пример винаги можеш да си направиш такива неща, все пак българина е изобретателен..
    Тичай на вън и ако можеш си купи ластици който да ти затрудняват упражненията.. Слагай си чанта на гърба след време, но да ти кажа за сега това което съм ти дал ще ти е доста изморително. Мускула трябва да почива за да става по-голям, тоест понеделник правиш гърди, вторник правиш кофички, сряда правиш набирания, четвъртък правиш гърди, винаги можеш да включиш нещо допълнително, но общо взето е така.. Ще те посъветвам само корема да е последното нещо което правиш от изброените. Това са неща за който не ти трябва абсолютно нищо, но можеш да си купиш или да си поръчаш от някъде гири.. Прави това което съм ти дал за корема и за гърдите като го слушаш тоя дето ги говори, защото трябва да спазваш ритъма, дано да съм бил полезен, ако мога да ти помогна с нещо ми пиши на лично.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Толкова мнения и не му помогнахте на момчето..
    Гърди : http://www.youtube.com/watch?v=jWc8g...eature=channel
    Корем : http://www.youtube.com/watch?v=vkKCV...eature=channel
    Ходи по лостове, набирай се, прави кофички, все някъде ще има една успоредка, а ако няма си направи такава.. Вземи например 2 стола да са по-високи и между тях си помпай, давам ти го като пример винаги можеш да си направиш такива неща, все пак българина е изобретателен..
    Тичай на вън и ако можеш си купи ластици който да ти затрудняват упражненията.. Слагай си чанта на гърба след време, но да ти кажа за сега това което съм ти дал ще ти е доста изморително. Мускула трябва да почива за да става по-голям, тоест понеделник правиш гърди, вторник правиш кофички, сряда правиш набирания, четвъртък правиш гърди, винаги можеш да включиш нещо допълнително, но общо взето е така.. Ще те посъветвам само корема да е последното нещо което правиш от изброените. Това са неща за който не ти трябва абсолютно нищо, но можеш да си купиш или да си поръчаш от някъде гири.. Прави това което съм ти дал за корема и за гърдите като го слушаш тоя дето ги говори, защото трябва да спазваш ритъма, дано да съм бил полезен, ако мога да ти помогна с нещо ми пиши на лично.
    имаме си разбирач

Banned Мега фен
    Аз до преди си мислих, че ако сам в къщи всеки ден си прая лицеви опори ( по 50, 60 с увеличение) ще стане мн. нещо.
    Но съм грешял и сега вече тръгнах и на лостовете да тренирам.
    Гърдите от лицевоте опори не стават въобще. Като започнах да се набирам, чяк тогава усетих стягането им.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Аз до преди си мислих, че ако сам в къщи всеки ден си прая лицеви опори ( по 50, 60 с увеличение) ще стане мн. нещо.
    Гърдите от лицевоте опори не стават въобще. Като започнах да се набирам, чяк тогава усетих стягането им.
    Ахахаха...

И как правиш гърди при набиране ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Ахахаха...

И как правиш гърди при набиране ?
    Нзм, Може и от кофичките да е . Но от лицевите опори нямаше такъв ефект.

Град
    Кембридж
    как да има ако ги правиш айляшката научи се как се правят правилни лицеви опори тогава ела да си мерим патките

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wtfff2
    как да има ако ги правиш айляшката научи се как се правят правилни лицеви опори тогава ела да си мерим патките
    Правя ги напълно правилно. Със прибрани крака, изпънат и до долу.

Правя всякакви. За бицепс ( с по прибрани ръце), за гърди ( с по разперени). С плясък. , индийски, с един крак, с една ръка , обаче разтворени крака и др, ; )

Град
    Кембридж
    кажи ми колко кг си ? и колко лицеви правиш да сравним сиг съм,че си 50 познах ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си