- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тренировки удома ???
Здравейте,
Искам да попитам дали има полза от тренировките удома защото много хора ми казаха че няма никакъв смисъл от тях, пък аз живея в доста малък град и няма фитнес зала... Решил съм да тренирам усилено но незнам дали ще има полза от това ако може да ми препоръчате някъкви ефективни упражнения които мога да правя удома или на лост.
Аз от година и нещо си тренирам у дома и резултатите стават бавно все пак фитнеса си е съвем друго нещо. Но ако нямаш възможност в града ти за фитнес почвай у вас упражнения с гири, ако имаш и на лоста се набирай ще стават бавно резултатите, но ще ги има ако имаш търпение.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Можеш да си тренираш напълно ефективно и да развиваш всички мускули у вас! На лост можеш да правиш различни типове набирания,както и вдигани не краката от лост,което помага за корема.Хубаво е да си вземеш и гири или щанга.
Напълно е възможно, само че трябва доста повече желание и усилия![]()
90% се отказват на първия месец, без значение какво желание са имали
И добро хранене.Първоначално написано от ZipFail
В селата има фитнесиколкото и да ти е малък града все ще има няква зала по нещо
![]()
ако имаш поне половината уреди в вас е най-добре ... както аз нямам всичко,но най важното и тренирам на спокойствие САМ имам повечето уреди евтино ги зех,защото човека който ни ги продава ни е познат и така
ако не си сериозен нищо няма да излезе, повярвай![]()
ти от тях ли сиПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
Няма ефект, но за мен има 1 година правих лицеви всеки ден по 50 на ден и гърдите ми сега са все едно съм бил на фитнес.Ефекта е удивителен, но трябва много воляСтискаш зъби и това е.
Ако пък тренираш още повече недей да ходиш на фитнес, защото ставаш по тромав.![]()
Нямам химикалка!
по 50 в продължение на колко време , зимал и си разни работи..диети..алкохол ?Първоначално написано от atractive
Не просто от както се помня правя лицеви и в последните три години имам мн добри (оформени ) гърди.Лично аз съм много доволенедна година прави лицеви като хората и ще видиш, че има ефект
![]()
Нямам химикалка!
За преса сутрин и вечер можеш да пишеш числа. Много е брутално упражнението
Толкова мнения и не му помогнахте на момчето..
Гърди : http://www.youtube.com/watch?v=jWc8g...eature=channel
Корем : http://www.youtube.com/watch?v=vkKCV...eature=channel
Ходи по лостове, набирай се, прави кофички, все някъде ще има една успоредка, а ако няма си направи такава.. Вземи например 2 стола да са по-високи и между тях си помпай, давам ти го като пример винаги можеш да си направиш такива неща, все пак българина е изобретателен..
Тичай на вън и ако можеш си купи ластици който да ти затрудняват упражненията.. Слагай си чанта на гърба след време, но да ти кажа за сега това което съм ти дал ще ти е доста изморително. Мускула трябва да почива за да става по-голям, тоест понеделник правиш гърди, вторник правиш кофички, сряда правиш набирания, четвъртък правиш гърди, винаги можеш да включиш нещо допълнително, но общо взето е така.. Ще те посъветвам само корема да е последното нещо което правиш от изброените. Това са неща за който не ти трябва абсолютно нищо, но можеш да си купиш или да си поръчаш от някъде гири.. Прави това което съм ти дал за корема и за гърдите като го слушаш тоя дето ги говори, защото трябва да спазваш ритъма, дано да съм бил полезен, ако мога да ти помогна с нещо ми пиши на лично.![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
имаме си разбирачПървоначално написано от ibojilow
![]()
Аз до преди си мислих, че ако сам в къщи всеки ден си прая лицеви опори ( по 50, 60 с увеличение) ще стане мн. нещо.
Но съм грешял и сега вече тръгнах и на лостовете да тренирам.
Гърдите от лицевоте опори не стават въобще. Като започнах да се набирам, чяк тогава усетих стягането им.
Ахахаха...Първоначално написано от loveca777
И как правиш гърди при набиране ?
Нзм, Може и от кофичките да е . Но от лицевите опори нямаше такъв ефект.Първоначално написано от ZipFail
как да има ако ги правиш айляшката научи се как се правят правилни лицеви опори тогава ела да си мерим патките![]()
Правя ги напълно правилно. Със прибрани крака, изпънат и до долу.Първоначално написано от wtfff2
Правя всякакви. За бицепс ( с по прибрани ръце), за гърди ( с по разперени). С плясък. , индийски, с един крак, с една ръка , обаче разтворени крака и др, ; )
кажи ми колко кг си? и колко лицеви правиш да сравним сиг съм,че си 50 познах ли ?
![]()
![]()
![]()