- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матура 2011
Реших да пусна темата, тъй като искам да разбера, по какво ще държат матура учениците и просто интерес да видим, коя е предпочитаната наука тая година, дали пак ще е География?
Аз твърдо реших, че ще е по География..![]()
Вафла..
Тази година ако пак има най-много желаещи за География сигурно отново ще бъде най-трудната матура!И пак ще има бисери http://vbox7.com/play:bc492380
Успех на всички зрелостници!Няма страшно...преписва се![]()
![]()
![]()
![]()
Само аз ли си мисля, че матурата по география е лесна?
chemist9009, ако си си научил трудна матура няма... никога географията не е била най-трудна матура, хайде пример вземи някой, който хабер си няма от химия и той ще ти каже, че е трудна.
Вафла..
Ако имах матури, определено щеше да е по английски втората.
Еми като не е трудна що най-много двойки има по география всяка година![]()
Има и друг фактор този който си е учил няма да му е трудно ама масово се записват хора за география щот си мислят че предмета е най-лесен и лесно може да се изкара 3 ама се вижда бисерите които се пишат..
Аз пък тая година забелзвам нещо друго повечето хора, които съм питал ще държат матура по философия. Даже от класа, сме 5 човека за матура по география.. и това ми беше едната причина да пусна темата, дали пак ще е география.
Вафла..
Моята ще е по математика. А матурата по философия какво представлява? Философско есе ли?
Матурата по философия има тестова част, въпроси със свободен отговор и философското есе. Включва материала от психологията, логиката, етиката, правото, философията.. и свят и личност.![]()
Вафла..
английски
уж![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Математика много ясно...
География или Английски.
Математика![]()
..
Английски език.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми турете Английски език.
Мойта ще бъде тъй.
ПП:А видях, че имало чужд език.
някой може ли да ми каже какво представлява матурата по история?
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Аз ще държа по английски език.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
а в анкетата историята къде е?Тя ми е най-лесна и плюс това с това ще кандидатствам
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Melanie а после с нея ли ще кандидатстваш !?Ако да - къде и какво,ако не е тайна !?![]()
Big or small, lies are lies!
Мисля, че е да се развие тема.Първоначално написано от cunt
Хей, моята ще е по английскиТези. които ще държат по английски - кажете как се готвите. Г-жата от у-ще ми даде някакви тестове на PONS, имам и една книжка с тестове за подготовка за матура, но упражненията са някакви елементарни
Вярно, че тази матура не ми трябва, но все пак ще е кофти точно тя да ми свали дипломата
![]()
Английски език
утре сутринта имам пробна по БЕЛ![]()
относно темите по история- те не са ли приемните в за СУ (примерно, за други места не сещам в момента) ?
матурата до колкото знам е сходна на тази по география...т.е отворени въпроси, тестови и т.н![]()
Yoana, мен питаш ли ме като АЕ съм учил само в 10ти клас (в смисъл там до 7ми съм учил де, но 1вия език ми беше немски 5 години...)?
забравил съм супер много граматиката, а английския ми беше много добър![]()