.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Секс

Секс

Здравеите искам да попитам .... защо когато правя секс с моита приятелка винаги пурвият пут свуршвам бързо .... слет това вече вторият пут не е така ... ако някои може да помогне да пише
    Благодаря предварително

И в тази тема ли трябва да се каже,че с времето ще се оправи.Одари си една злобарка предварително и няма да имаш такъв проблем.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

И това пробвах ама не става пак същата работа ....

Супер фен
    Еми прави си по 2-3 тека и така...след време няма да го имаш тоя проблем и така.. . Не е нищо фатално
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

защото в началото си по възбуден за това

ми ако преди време си тренирал ръчни ще знаеш аз преди като лъсках бастуна винаги беше така не че сега не е така ама ти казвам че първия път винаги бързо свършваш щтото се е насъбрало пък после по бавно идва и после още по бавно и след 2-3 тека може да се праскате като животни и да не свършваш :P

...

Това може ли да се дължи на това, че преди това моита ме обарва доста време преди това ???

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    ако сте от скоро заедно аз със моя приятел първите 6 месеца беше така..докат го вкара и тряя вече да го изкарва,просто много се вазбуждаш..със времето това се променя,не се притеснявай нормално е.

Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    ако сте от скоро заедно аз със моя приятел първите 6 месеца беше така..докат го вкара и тряя вече да го изкарва,просто много се вазбуждаш..със времето това се променя,не се притеснявай нормално е.
    ами да от скоро сме смисул 5 месеца почти ...

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    чоек недей слуша хора които казват " одари " хаха шъ съ опраиш
    брат неги слушам мн ясно

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от SpecTre

заради това е сигорно..при мен беше така,в началото много барзо свършваше..на мен когат ми стане най-хубаво и тря да го изкарва че ще свършва.Това с времето се променя.Също и от позите и ако пиеш алкохол преди това също се забавя.Като усетиш че почва да ти идва ..намаляй темпото...и със времето ако останеш с нея ще се промени

заради това е сигорно..при мен беше така,в началото много барзо свършваше..на мен когат ми стане най-хубаво и тря да го изкарва че ще свършва.Това с времето се променя.Също и от позите и ако пиеш алкохол преди това също се забавя.Като усетиш че почва да ти идва ..намаляй темпото...и със времето ако останеш с нея ще се промени
    мхм ама това е всеки първи тек иначе след това няма проблем ... свуршвам и след това като започнем пак няма проблем с това

Град
    Варна
    напълно нормално... Свърши си бързичко първия път, отиди намокри гущера с водичка да го изчистиш от белите агенти и атакувай отново
    Have no fear, 'cause I am here

Цитирай Първоначално написано от vIoLaToR
    напълно нормално... Свърши си бързичко първия път, отиди намокри гущера с водичка да го изчистиш от белите агенти и атакувай отново
    е то зависи кои пурви път щото нали попринцип като го правиш за 1-ви път свършваш бързо .... при мен е всеки път като го правя ;д

Град
    Варна
    Примерно всеки първи път на всяко ебане ще е приблизително така, спокойно, с времето ще се понаучиш да се задържаш повече. Засега ще е така
    Have no fear, 'cause I am here

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Примерно всеки първи път на всяко е**не ще е приблизително така, спокойно, с времето ще се понаучиш да се задържаш повече. Засега ще е така
    Да бе сигурно може да си остане и така например аз с моя мъж сме от 6 години и се си свършва бързо секи път така ,че гаранция няма
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Цитирай Първоначално написано от annayordanova
    Примерно всеки първи път на всяко е**не ще е приблизително така, спокойно, с времето ще се понаучиш да се задържаш повече. Засега ще е така
    Да бе сигурно може да си остане и така например аз с моя мъж сме от 6 години и се си свършва бързо секи път така ,че гаранция няма
    ама смисъл само на 1 тек свършвам бързо иначе на 2 - 3 и така си е нормално .

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от annayordanova
    ама смисъл само на 1 тек свършвам бързо иначе на 2 - 3 и така си е нормално .
    нормално си е , а и след като правиш 2-3-4 какво толкова нали доставяш след това удоволствие на момичето,жената важното е да ви е хубаво и на двамата това не е някакъв значим проблем според мен
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Град
    Ловеч/В.Търново
    със времето ще се оправи аз съм имала случай в който за 1 вечер сме правили 4 пъти от който 3 свърши много барзо,чак на 4 беше по-бавно.Сичко с времето и годините се оправя.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Начи, моят съвет е както казаха преди мен, брулиш ореха на сухо, ако не става с 1 път, давай 2 пъти. И така лека-полека нещата ще се нормализират.
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си