Помогнете от време на време сърцето ми започва да бие много силно и някак ми е трудно да дишам. Всеки път продължава рзлично време, а съм 17. На какво се дължи?
Да не би да е от стрес и да вдигаш кръвно.. не знамНа мен ми се случва да си усещам сърцебиено в главата, която почва да пулсира в стресови ситуации..
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
в главата къде в тила ли?ако е там не се учудвамПървоначално написано от StolenBliss
авторе
от кога си така
килограми ръст?
с какво се харниш
взимаш ли лекарства
средата около теб рискова ли е ако е защо мислиш така на какво си подложена
проблеми със съня?
ядосваш ли се лесно?
проблеми с кръвното
някой от семейството има ли проблеми със сърцето
ОДИН!!!
Не в тила, просто си чувам ударите на сърцето в главата..Като вдигна кръвно
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ами 1.80 см, м/у 75 и 83 кг, храня се с различни неща или поне се опитвам. не взимам лекарства а единствените проблеми със съня са от не доспиване заради даскало. Ядосвам се лесно да но не знам за сърдечно болни от семеиствотоми като иззключа дядо мино той е на 76 и има проблеми от 5-6 години.
човек, какво пишеш по форумите, отивай на лекар, може да е сериозно
Първоначално написано от muscle
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Има няколко причини:
1.Килограми.
2.Високо кръвно.
3.Мазни храни.
4.Сърцето ти е болно.
![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
еми преди мен уж ме болеше а маи е от някакво притискане на ребрата. а после маика като ме ядосваше пак ме болеше. а на теб не мога да ти помогна еи така. имаше някакви такива специалисти за сърцето (забраих как се казват).
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
И все пак отиди на лекар- специалиста се казва кардиолог... толкова ли не ти пука за сърцето, че пишеш по форумите... разбирам да беше бъбрек или черен дроб, ама сърцето спре ли да бачка веднъж сещ ли се кво става![]()
Какво трябва да стана,за да станете и
да отидете на преглед при специалист..Не разбрахте ли,
че ние във форума няма как да помогнем за
здравословните проблеми !!!
- Отиди на кардиолог...
- Надявам се да не е нещо сериозно...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На 17 години си не ти е болно сърцето а и нямаш проблем ако е това което ще обясня защото ходих на лекар за подобно. От време на време в седмицата може би по 1-2 пъти изведнъж от никъде почва да ми бие силно сърцето и както казваш да ти секва дишането но това става за 1-2 секунди и 1 2 тупвания на сърцето силни. Та ходих на лекар и се оказа че било поради причината че раста бързо та главния проблем е това няма други проблеми но ако ти причернява и ако е продължително туптенето тогава трябва да отидеш на лекар.
Ааа щото без черен дроб може според тебе-зле си ,батеПървоначално написано от muscle
ПТ-аритмия например? отиди поне за една ш****а кардиограма,баси мизерните и незаинтересовани
Колкото си прост, толкова си и тъп... Заболяванията на черния дроб не са толкова опасни като на сърцето, и като цяло са по-бавни. Тоест имаш много симтоми преди да се появят реални поражения.. Черният ти дроб може да не работи една минута, а сърцето не!
Освен това черният дроб е единствения орган в човешкото тяло, който се регенерира напълно![]()
Най-вероятно е от стрес, напрежение. Имаш ли леко ускорен пулс 80-90? Вземи си мента глог и валериан без рецепта са и са 2лв от време на време изпивай по 1-2![]()
Аз пък се чудя, какъв човек трябва да си, за да пишеш в форум, за такъв сериозен проблем?