- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момичетата
искам да попитам дали имате бяло течение... понеже се интересувах в интернет, защото аз имам и намерих статия в която пише, че трябва да отида на генеколог, защото това значело, че имам някакъв проблем![]()
![]()
![]()
амии .. според мен се появява когато сме в овулация и не е нужен гинекологно не съм напълно сигурна
тва са глупости че трябва да ходиш на генеколог! всяко момиче го има и по този начин се пречества огранизма. извесно време преди да то дойде започваш да имаш бяло течение (на мен ми дойде 4 години след бялото течение, но тва е без значение) надявам се да съм ти помогнала
Гинеколог за бяло течение?! Пълни глупости! На мен ми дойде около 1-2 години след бялото течение! Всяко момиче го има! То просто без него не може! Ако нямахме бяло течение мислиш ли, че щеше да има ежедневни превръзки? Не естествено!
Аз имах обилно бяло течение и като отидох на гинеколог и излезе, че имам някаква инфекция, която вече излекувах. А тва при овулация се нарича цервикална слуз и служи за по-лесното придвижване на сперматозоидите към матката по време на секс. Бялото течение не е нормално!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
просто ето тази статия http://bialotechenie.net/lechenie-byalo-techenie/ направо си ме наплаши!а аз това бяло течение си го имам от доста време - дойде ми когато бях на около 9 години. и ако наистина е някакъв проблем трябва да се посъветвам с някой... знам какво ще кажете :,,ти майка нямаш ли си" но проблемът, е там, че майка ми ми казва да се обличам повече, защото когато е била на мойте години много е настивала и не можела да се отърве от бяло течение...
просто питам дали е често срещано явление. аз си го имам за напълно нормално по принцип. в статията пише, че бялото течение създава проблеми, но на мен нищо ми няма....
Абе вие луди ли сте...нормално било?! Не е нормално и може да е знак за инфекция...Да много момичета го имат 1-2 дни преди менструация или след,но не е особено нормално да го има постоянно...Според мен трябва да отидеш на гинеколог...
И аз го имам това бяло течение. Когато ходих на профилактичен преглед при гинеколог той ми каза, че трябва да го лекува. Лекувахме го и то намаля, пак си го имам, но в малки количества. Хубаво е все пак да се посъветваш с гинеколог.![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
И аз имах бяло течение, кето беше постоянно, не само по време на овулация, и ходих на гинеколог и се оказа че имам инфекция. За това най добре е да се консултирате, за да не се окаже нещо сериозно...
ее при някои може да е инфекция.. но ако е точно преди да ти дойде е от овулацията и аз съм се консултирала с лекари.. но ако тече постояно трябва да се лекува![]()
ако бялото течение не е постояно а само преди да ти дойде е от овулацията, но ако не е само преди това по добре се консълтирай с лекар![]()
И аз имам бяло течение . Може да имаш бяло течение по време на овулация и преди цикъл . Това е което знам и мисля , че е съвсем нормално и при всеки е индивидуално![]()
Докато не отидете на лекар, няма как да знаете кое е нормално и кое не!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ами аз лично мисля, че си е нормално.. това си е като смазка на влагалището, което го предпазва от инфекции и изсушаване.. ако промени цвета си към жълто или светло кафяво, стане по гъсто или има мирис-тогава имате повод за притеснение.. естесвено най-добре се консултирайте с гинеколог или като за начало с майките синяма нищо срамно да питаш
никой не се е родил научен :P
Нормалното за бялото течение е да го имаш преди и след менструалния цикъл. Всяко друго постоянно течение е ненормално. Отиди при един добър гинеколог. Нека ти вземат цитонамазка и вагинален секрет и ще се разбере какво е.
Успех.