- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да направя големи ръце?
Гати съвета тъпПървоначално написано от Valento
![]()
Първоначално написано от Valento
химията е за слаби
Абе, не баш за слабите, за разбиращите и целеустремените.Автора сериозно да се поинтересува от литература по въпроса.
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
химия ти няма да си културист .... само с добавки пак става работата![]()
хилав софийски дришлио
Дека и тестостерон ако вземе ще се задоволи с едни добри размери предполагам , вече зависи какви размери иска той !Първоначално написано от HHristov
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
По твойта желязна логика всеки бодибилдър е несериозенПървоначално написано от firstdiesel
По темата наблягай по-вече в упражненията за бицепс... а ако решиш да вземеш нещо направи си цикъл с дека + стромба.. има добър ефект.
Обучавам изродииииииииии !
при тях е различно ... те първо почват чисто, щото действието на зоба си има крайПървоначално написано от TupacAmaurShakur
![]()
Много ядене и качествени тренировки
Time is all I got
17 godishen, 75 kg, 1.92 visok... ne moje da se kaje 4e sum na4inaesht, treniral sum uj na lost i usporedki, sushto s dumbeli po 12 kg treniram sega(5-6 kg-movi ot purvona4alo) imam i edna shtanga okolo 20 kg-mova...tursil sum uprajnenie po neta i taka sum treniral za biceps, triceps, gurdi i taka natatuk no neshto ne mi haresva shtot na sledvashtiq den nemoje da se kaje 4e sum treniral, a puk sled trenirovka po taka si useshtam muskulite i po-dobre se 4uvstvam.. no kato nqma efekt ili moje bi ima mn malko efek... moje da se kaje 4e oshte ot minalata zima sum pravil uprajnenia razli4ni.. no ot lqtoto trenirovkite mi sa blizo 1:30 min zavisi...aaa znam 4e trqq priemam vuglehidrati i da piqt voda... qm banani izvara e dobre.. az sum i futbolist no iskah malko da sum po relefen i muskulest moje bi i taka.. may pravq greshki nqkude.. molq za vasha pomosht kato po opitni.. mersi
Единствения качествен съвет в темата. Отделно без ядене нищо няма да стане, тялото се нуждае от гориво за да ръсте. Като цяло за начинаещ, ако ядеш с до 500 калорий над това което ти трябва за да поддържаш теглото си и изпълняваш упражненията написани горе - ще пораснеш доста и то бързо.
П.П. Естествено трябва да наблягаш над протейни и въглехидрати в диетата си - много месо, много яица, риба, пълнозърнест хляб, доста зеленчуци и поне по 40 грама мазнини за развитие на хормоналната система и си чук.
Последно редактирано от Alchemist : 10-31-2012 на 16:09
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence