.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: ..

..

Здравейте Може ли някой да ми изравни уравненията .. Al2O3+HCl --> .... Al2O3+KOH ---> .. Al2O3+H2O --> .. Al(OH)3+KOH--> ... Благодаря предварително .. Всъщност аз съм ги изравнила но се съмнявам , че са ми правилно няма ме особено по химия .. Al2O3+6HCl --> 2AlCl3+3H2O ... Al2O3+6KOH ---> 2Al(OH)3+3K2O ... Al2O3+H2O -->Al(OH)3 ... Al(OH)3+KOH-->KAlO2+2H2O ... e казвайте къде съм сбъркала ??
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Тези
    Al2O3+6KOH ---> 2Al(OH)3+3K2O ... Al2O3+H2O -->Al(OH)3 ...
    не са верни.

Верен запис:
    Al2O3+2KOH ---> 2KAlO2 + H2O
    Al2O3+H2O -->Al(OH)3 - тази реакция не протича поради амфотерния характер на Al2O3

...

Много много ти благодаря
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Yunna
    Много много ти благодаря
    нп...ако има други неясноти по химия пиши тук или лс

..

ok

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си