.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Facebook ..

Facebook ..

ами може и да има някаде такава тема , но както и да е тук може да си дадете facebooka и да се запознаете с различни хора .. Мояя е Petteto Petrowa ..
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    По принцип съм против, понеже това не е сайт за запознанства ама айде от мен да мине Torta S Chesan ии да си кажа за приятели приемам само хора от Видин (с малки изключения).
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    бате тва не е импулс ..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    бате тва не е импулс ..
    ++++++++++++

..

Хахх алоо койте няма намерение да го дава да не пишее Не ми трявват коментари от типа ''Бате това не е импулс '' .. или ''Това не е сайт за запознанства'' .. както и да е ..
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    Ивагакуре
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ти си тъпа и ограничена путка, която няма приятели и отчаяна от живота търси внимание тук... интересноо..

"Хахх алоо койте няма намерение да го дава да не пишее Не ми трявват коментари от типа ''Бате това не е импулс '' .. или ''Това не е сайт за запознанства" .. както и да е .. "

1. Не съм онези от селото ти, на които викаш "алоо"
    2. Жестоко сбърка мястото, муци..
    3. Не си ни шефка, че да ни казваш какво да правим и къде да го правим, ясно?
    4. Айде омитай се и вземи ходи малко на училище, че като ти гледам правописа...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Тоя форум го превърнахте в най мазния сайт за запознанства..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на fuckme
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ти си тъпа и ограничена п***а, която няма приятели и отчаяна от живота търси внимание тук... интересноо..

"Хахх алоо койте няма намерение да го дава да не пишее Не ми трявват коментари от типа ''Бате това не е импулс '' .. или ''Това не е сайт за запознанства" .. както и да е .. "

За всичко съм съгласна, но не и за правописа. На всеки се случва да сбърка буква, както е станало и в случая, предполагам.
    П.С.: Не и ли виждаш името - Petteto Petrowa , прави си изведчетто
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    Плевен
    нямам фейсбук
    но имам рег в impulse и аха.бг :P

...

Хахааа големият разбирач пак се включи Тъпа п**тка .. миличка първо научи значението на тази думичка .. И колкото до приятелите за разлика от теб съм сигурна,че имам повече .. С този характер Кучко мизерна надали те харесват особено .. Но аз спирам до тук не ми се занимава наистина със '' Селяндури ''

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ти си тъпа и ограничена п***а, която няма приятели и отчаяна от живота търси внимание тук... интересноо..

ба, тази женска злоба е безгранична
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Тонът на тая тема е way off.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си