.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Въпроси...

Град
    Силистра

Въпроси...

Значи ще ми пращат netbook, но сестра ми не разбира от компютри и неможа да ми обясни нищо...
    Та разбрах само че е с процесор: Intel Atom Inside, и тръгва: Windows 7 Starter

Четъх малко из интернет, и май разбрах, че с такъв процесор има само 10 инчови нетбоок, вярно ли е
    Тръгват ли някакви по силни игри, въобще тръгват ли игри..щом тръгва уиндолс 7, каква може да е рамта и видеокартата?

И обяснете, какво всъщност представлява netbook-а, че нищо не разбрах от гугъла.

Винаги бъди малко по-добър отколкото е необходимо!

Супер фен
    А тя сестра ти като не разбира нищо от компютри не може ли да ти каже каква марка и модел е ...
    На Intel Atom ... игри няма да можеш да играеш (най-вероятно е 1.6 GHz с hyper threading) да речем че ще има 1 GB max 2 GB RAM и видео GMA 950 или X3100 на Intel - вградено ... за инчовете ... 10-ина да ... ама да ти каже модел и марка най-добре

btw то името си говори ... netbook т.е. за интернет се ползва ... не за игри

Град
    Силистра
    ами каза че на гърба на него е пишело "мултирама" а за игрите, въобще няма да тръгват или...?

Супер фен
    Забрави за игри. То неслучайно се казва нетбуук. Процесора най-вероятно е Atom N270. По принцип е едноядрен, но има HT и ядрата стават 2. 10,1" трябва да е. От към игри може и да вървят, но просто не е направен за игри. Ще му сложеш едно XP и сигурно ще вървят, но на 10" дисплей игри..... По-скоро музика, скайп и интернет

Град
    Силистра
    аха, благодаря ви много

Град
    Силистра
    Влязох от моя комп в тоя нетбоок и ето какво представлява:

Видео: Intel GMA 950
    Процесор: Intel Atom N270 1.6 ghz
    РАМ: 1GB
    Хард: 160 gb

П.С. Немога да разбера силата на видеото, щото е на гръцки, ето снимка:
    http://prikachi.com/images/144/2710144e.jpg

ето и все пак на процесора и рамта:

http://prikachi.com/images/146/2710146Z.jpg

Супер фен
    не става за игри,може само да върви някакви подобни на неед фор спеед мост уантед,но на 7 няма да тръгне(трябва ти хп).Иначе по-силни игри от неед фор спеед мост уантед няма да може да подкараш.И защо са ти взели такъв шибан ебан лаптоп.Да ти бяха взели лаптоп 15.6 инча има ги за по 800 лева добър за по-силни игри.

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от koko95
    не става за игри,може само да върви някакви подобни на неед фор спеед мост уантед,но на 7 няма да тръгне(трябва ти хп).Иначе по-силни игри от неед фор спеед мост уантед няма да може да подкараш.И защо са ти взели такъв шибан е*** лаптоп.Да ти бяха взели лаптоп 15.6 инча има ги за по 800 лева добър за по-силни игри.
    ми и аз това се питам, защо абе тъпа работа. И аз тука гледах един за 1200 лв, пък със некви космически характеристики, много добър..... ама и тоя няма откажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си