.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Модераторски обиди

Не мисля, че един модератор трябва да си позволява по такъв начин да напада който и да е форумец:

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ти сигурен ли си, че се развиваш добре? Какво очакваш да пише във феминистки сайт, че не е ли? Искам да ми намериш ЕДИН читав, сигурен извор на информация (CNN, Washington Post, NYT, The Economist, Reuters, Newsweek, BBC, Al Jazeera), където я пише тази неземна ПРОСТОТИЯ. Тръгнал да ми търси във феминистки сайтове..(фейспалм)

А това за гей парадите няма и да го коментирам даже...Америка ги била налагала.

Иди на доктор. Но и да идеш, няма да ти излекува комплексарщината и простотията.

ПС: По-добре не пиши в тоя раздел повече, защото има да ти се смеем на елементаристичното мислене с месеци.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...74495&start=15

Един модератор трябва да е арбитър в споровете, а не да напада инакомислещите и да ги обижда по този начин, достоен за бит пазар. Един модератор не трябва да нарича хора от форума комплексари и простаци, колкото и да го издразнят.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Моля прочете тема и размислите на автора на постовете, забележете правописа и най-важното аргументите и после и расистките обиди и дискриминацията на база сексуална ориентация, които са използвани за аргументация.

ПС: И като гледате темата, погледнете потребителя kskc1994, който е баннат по мое искане, защото това е фейк профилът му.

anonymous546178
    Guest
    Истината е, че има дебили във форума, които не разбират от дума и към тях подхода трябва да е един и същ

Град
    Ивагакуре
    Хахах, не очаквай някой да те защити. Ти на тва обида ли му викаш ?! Човек ти казва истината в очите, той се обижда
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

anonymous546178
    Guest
    никой няма да го защити... Действително амк можеше като модератор да подбере и по леки изрази, но като потребител, можеше да използва и много по сериозни думи (какъвто се явяваше в темата, модераторите предполагам не трябва навсякъде да са безпристрасни-това е тема в която амк и кеша и аз имаме свое становище)

Мега фен Аватара на machoka
    Ако някой очаква, че ще ви галим с перца - жестоко се е объркал.

То не беше бит пазар, не беше простотия... Тая тема и без тва е бая тъпа и е нормално дори модератор да простее из нея... Пич, никой нема да те защити

Голям фен Аватара на Hopegiver
    Айде сега и модератора е човек.
    В училищата даскалите хранят на говедо и тем подобни..
    Пък и за всички е ясно, че изразът "Ако обичаш не пиши такива глупости"
    не се ползва с успех из форумите...
    Ето и по мене викаха и сега по 20 минути пиша пост, понеже следя за правописа
    Което.. не значи, че се е стопил ;д
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове