- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Когато ноктите..
станат жълти, признак на какво е ?
*сън*
Или си пушачка или се храниш нездравословно , липса на витамини ли нещо такова..
Така знам аз..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
използване на некачествени тъмни лакове без основа...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Да ^^ , или пушиш или нездравословно хранене, но съм чуала и че от многото употреба на лак и лакочистители..![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Всъщност да, и от това може да е..Първоначално написано от elito96
На мен преди ми се беше случвало ,защото се лакирах много често..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Това не е за мен, мойте нокти са си добре
та значи може да е от прекаленото лакиране, нездравословното хранене или пушенето .. ясно. Мерси![]()
*сън*
Това което преди мен изброиха + Хепатит. Все пак може да изглежда като най-дребното и нормално нещо, но не винаги е такова.За съжаление.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
При мен се получава от лаковете.Има едни пилички, които не стават за пилене на ноктите, защото са много меки, обаче стават идеално за премахване на жълтото от нокъта.Маникюристка така ми го беше премахнала и после започнах да го правя сама.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Това не го знаех, мерсиПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
*сън*
Аз когато се лакирам 1-2 път подред в червено, без отдолу да имам заздравител - стават жълти.И от другите лакове съм го забелязала, но най-много е от червеното.Затова аз винаги съм със заздравител, никога не оставам без лак и ноктите ми са ок.![]()
![]()