- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нз какво да мисля...
Здравейте...НОВ СЪМ... и такам преди около 1 година едно момиче ме беше харесало.....пишехме си известно време по скайпа..после започначме да излизаме и тя ми каза че ме чаресва и ме попита дали искам да "тръгнем".Но аз като най-големият кретен,казах НЕ.Но сега от известно време започнах да си мисля само за нея...немога да си я избия от главата...Бях накарал една приятелка да я попита дали още ме харесва но тя ми каза че даденото момиче нищо не и е отговорила,как да го разбирам това...?А й нз как да й кажа ,че я харесвам....а ако тя неме харесва--кофти ситуация... Помогнете)
Стига с тези приятели и приятелки дето пращате ! Просто и пишеш отново да се видите и казваш, че вече не си безразличен към нея и дано не си пропилял шанса си !
Та кво момичето е дощло некво на макс притеснено
събрало е сили да ти каже, че те харесва
напикало се е от страх
после се е и насрало
и смао неквво
-и-и-искаш-ш-шш-ш ли да т-т--т-т-ръгнем----.?
-НЕ КУЧКО МАЗНА МАХАЙ СЕ ОТТУКА!!![]()
Първоначално написано от Arterranes
Жалка работа..
Да караш някой си да пита даденото момиче..
Изпуснал си шанса..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Абсолютно!!Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
Първоначално написано от Arterranes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата - Пич, ти незнаеш какво искаш, и накрая "Помогнете"
Действай като мъж и си помогни сам, не пращай хората да ти вършат мъжката работа !
Откъде я вадиш таз пикня в толкова много темиПървоначално написано от Eos
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от puppy2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изпулснал си си шанса бро!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Бъди мъж! Отиваш и говориш с нея ти.. баси бъзльовците дето сте! .. Еми то и аз да бях, и да те харесвах и да не те харесвах, ако беше пратил момиче да ме пита, нищо нямаше да й кажа..![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не стига, че момичето ти е предложило, като това е мъжка работа, не стига, че си я унизил и си казал НЕ, ами сега и претенции. Отивай в някоя кофа.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не че я харесваш, просто си започнал да си мислиш дали това няма да е единственото момиче, обърнало ти по-сериозно внимание и колко време ще има да чакаш още за да се появи второ такова момиче![]()
Не мисля, че истински я харесваш...
Хаха!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Епп прецакан си, да си мислил навреме![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Съгласен съм с NomNomNom - такива неща се мислят!!! Можеше да бъдеш по-нежен и да кажеш, че сега не ти е до връзки или нещо такова, какво е това: "НЕ!"?! wtf бе хора!
И наистина момчето първо казва какво чувства.![]()
Птичката каца по веднъж на рамото.. :]
Кофти ситуация ли? "Всичко се връща" .. Дал си й някакви надежди, а после резачка...и то не как да е, а "НЕ" .. ?! На нея дали не й е било кофти?А на теб сега ти скимнало, че я харесваш
![]()
Много ми е весело да ви чета темите. Всяка втора започва с "помощ", все едно се давиш едва ли не.Изпуснал си влака, пич. Ако бях на нейно място, дори все още да изпитвах нещо при положение, че ми пратиш "сватовник" бих те игнорирала напълно.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.