.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88

Hybrid View

Град
    burgas/pomorie
    Да но това става мн мн по трудно от колкото в зала...

Banned Мега фен
    Да разбира се. Значи hannibal ходили ли са на фитнес? От малки само тренират на лостовете и за това имат такива мускули тези негри. Обаче техният ген е малко по-различен от на европейците.
    В повечето случаи тези,които тренират само на лостовете много - ръцете им не са напомпани чяк толкова много, но са много корави и натъртени'' ;д А релеф - 100 %
    Обаче има и хора, които са много добри на лостовете , но не могат да вдигат тежки щанги повече повторения и серйи.
    Гледал съм професионални играчи по канадска борба. И всички те са ходили много на фитнес .
    И аз предпочитам обаче стреет фитнеса. Просто ме влече. Искам да ходя обаче и на фитнесс, но да не знам как ще ми се отразява на мускулите. Като се стяга от лостовете, и като се отпуска и започва да расте от фитнеса... Май не си пасват и двете,ако искаш добри резултати на лостовете. А и от лостовете започваш да се чувстваш лек като перце. С колям кеф после спиш.

Град
    burgas/pomorie
    Значи на лостовете ставаш не голям а здрав,силен,релефен.А на за нз точно.Ханибал никога не е ходил на зала и не е зимал химия,пък виж му раката му ква е малка а ква сила има в нея.За гена си мн прав.А за мускола да тои расте по време на почивка.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от brunder
    Значи на лостовете ставаш не голям а здрав,силен,релефен.А на за нз точно.Ханибал никога не е ходил на зала и не е зимал химия,пък виж му раката му ква е малка а ква сила има в нея.За гена си мн прав.А за мускола да тои расте по време на почивка.
    Значи излиза ,че ако ходя и на фитнес - на лостовете няма да стана много добър. не знам ,кога бях на фитнес преди 2 седмици и повече и още усещам как по-тудно си правя лицевите от както преди да тръгна на ф. И вече не сънувам как правя по 10 силови на лоста,защото се чувствам тежак. ;д
    Ханнибал този човек ръката му като на културист пък не ходи на фитнес. Дали не помпал тайно Май не ама...

Град
    burgas/pomorie
    лично аз ти препоръчвам стреетфитнеса.

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Цитирай Първоначално написано от brunder
    Значи излиза ,че ако ходя и на фитнес - на лостовете няма да стана много добър. не знам ,кога бях на фитнес преди 2 седмици и повече и още усещам как по-тудно си правя лицевите от както преди да тръгна на ф. И вече не сънувам как правя по 10 силови на лоста,защото се чувствам тежак. ;д
    Ханнибал този човек ръката му като на културист пък не ходи на фитнес. Дали не помпал тайно Май не ама...
    Никога не е взимал химия колкото аз закусвам октоподи Малка, малка хич не е малка...Гена може да ти определи цявт на очите, косата, типа на мускулатурата, ръста Това колко силен и издръжлив ще станеш зависи от теб
    И кой ви ги говори тея работи за лостовете не знам

Banned Мега фен
    Значи тези американски негри още ,когато еврпейците са се заселвали в Америка са ги подбирвали само най-издържливите и най-силните роби от Африка. С огромни количества са ги заселвали като роби в Новия свят. И до сега тези хора са им останали качества на по-силни в спорта .... Поне това го чух от някъде.

brunder Да и аз съм зарибен за стреет фитнес много.

Супер фен Аватара на radeberger
    Фитнесът е далеч по-ефективен от лостовете, според мен.

Ханибал от от 20 години по лостовете. Нищо странно няма във физиката му...
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Няма лостове и фитнес - всичките са упражнения Колкото по-добре комбинираш упражненията с тежести и тези със собствено тегло толкова - по-добри са резултатите

Град
    burgas/pomorie
    Цитирай Първоначално написано от HHristov
    Няма лостове и фитнес - всичките са упражнения Колкото по-добре комбинираш упражненията с тежести и тези със собствено тегло толкова - по-добри са резултатите
    Страшно съм сгъласен с момчето,но аз си ходя само на стритфитнес и имам добра форма..

Banned Мега фен
    Да, но според мен и колкото добре да комбинираш упражнения във фитнеса и на лостовете - пак ще станеш с много хубаво тяло, но няма да можеш рано да се научиш на силови набирания, слънце и ттнтнтнт. на атлетичност казано. Аз като тръгнах на фитнес и още от начало (първите пъти) забелязах как тялото ми става по-голямо и плочките по големи , но после разбрах,че същите упражнения за корем ( коремни и тнт - са ми стана малко различни . Смисал все едно по дебел съм станан ;д ;Д

Ако ти кажа, че нищо не ти разбирам ще ми повярваш ли ?
    Хубавите неща стават бавно нали знаеш
    Като цяло пишеш глупости

Banned Мега фен

Banned Мега фен
    Емм...... Ти правиш ли силови набирания и мокри кофички ? / да аз още не разбирам нищо прав
    си

Не, не правя. Понеже в момента няма къде Набиранията и кофичките не са показател за сила и издръжливост. Показател може да бъде само едно контролно

Верно пишеш глупости. Правя силови и вдигам тежести. Каквото и да съм правил, когато съм го правил сериозно, ми е помогнало.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Banned Мега фен
    myrth. Правиш силови и всякакви други, защото преди сам каза,че си ходил много на лосотовете . Друг е въпроса дали човек ще се научи и на двете navednuj ,когато не е тренирал преди това.

Banned Мега фен
    Не, не правя. Понеже в момента няма къде Набиранията и кофичките не са показател за сила и издръжливост. Показател може да бъде само едно контролно

Кoe e смешното в случая не мога да разбера ?

Banned Мега фен
    Кoe e смешното в случая не мога да разбера ?
    За какво контролно става въпрос? . Набиранията и кофите придават повече издръжливост.

Шарено на бели точки
    Да, и ако си с потник получаваш +5 точки гъзария и 2 точки сила. Ако си със слънчеви очила получаваш и 4 точки издръжливост

Banned Мега фен
    ;D

боже мой......
    само целта ти определя как ще изглеждаш!независимо дали тренираш на лостове или във фитнес!
    а това , че фитнеса те прави неподвижен и т.н. ще го оставя без коментар!абсолютно всички билдъри могат да правят шпагат,вие можете ли?
    Кевин Леврони беше предизвикал някакъв спринтьор за ''дуел''.вярно е , че загуби,но ония пич е към 75 кила а кевин е 120 сеш се?И все пак скороста за тези 120 кила беше брутална!

дори си направих труда да ви намеря видеото :

http://www.youtube.com/watch?v=Z1-ygiI6_3M
    както виждате 120 кила и доста завидна скорост,при положение че билдърите не целят нито експлозивна скорост,сила и т.н.
    Путките да мрът

всеки тренира според целите си!!

няма да видите трибоец или силач да сгъва за бицепс !!
    няма да видите и плувец да обръща гуми

сващате на къде бия . спора ви е глупав 1!! тренирайте за здраве , за яс самите а не да се праите на мъже при пичките в дискотеките.

винаги има по голям момчета !!!

не се съзтезавате с никой (освен ако не спортувате точно определно нещо) а със самия себе си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си