.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rhoads
    боже мой......
    само целта ти определя как ще изглеждаш!независимо дали тренираш на лостове или във фитнес!
    а това , че фитнеса те прави неподвижен и т.н. ще го оставя без коментар!абсолютно всички билдъри могат да правят шпагат,вие можете ли?
    Кевин Леврони беше предизвикал някакъв спринтьор за ''дуел''.вярно е , че загуби,но ония пич е към 75 кила а кевин е 120 сеш се?И все пак скороста за тези 120 кила беше брутална!

дори си направих труда да ви намеря видеото :

http://www.youtube.com/watch?v=Z1-ygiI6_3M
    както виждате 120 кила и доста завидна скорост,при положение че билдърите не целят нито експлозивна скорост,сила и т.н.
    Кевин Леврони ne moje pochti nishto na lostovete . Sigoren sum.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Някой,50 килограмова хилка,ще се промъкне през желязна решетка с процеп 20-30 см,а Кенет Леврон няма да може.Слабака ще мине и по тънка дъска над дълбока пропаст,а Кенет Леврон не може това.Арнолд Шварценегер също не може.И Рони Кулман също не може тези две неща да направи.А "спортиста" тежащ 40-50 кила може и двете.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Някой,50 килограмова хилка,ще се промъкне през желязна решетка с процеп 20-30 см,а Кенет Леврон няма да може.Слабака ще мине и по тънка дъска над дълбока пропаст,а Кенет Леврон не може това.Арнолд Шварценегер също не може.И Рони Кулман също не може тези две неща да направи.А "спортиста" тежащ 40-50 кила може и двете.
    Znachi ne govorim za slabaci i mishi dupki . Ne govorim i za jeni 40 - 50 kg . Govorim za normalni 65 - 75 kg hora ,koito trenirat na lostovete razvivat golqma sila

Какво разбираш под не може нищо на лостове?
    Ако е това , че може да се набере сигурно 10 пъти-еми нормално-120 килограма е!Ти като си 60 да ти сложим още 60 да видим дали си по - силен.
    Доста сте зле!
    Путките да мрът

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rhoads
    Какво разбираш под не може нищо на лостове?
    Ако е това , че може да се набере сигурно 10 пъти-еми нормално-120 килограма е!Ти като си 60 да ти сложим още 60 да видим дали си по - силен.
    Доста сте зле!
    Човеко никой не е зле. Виждал съм културисти,които се набират малко. Виждал съм и културиси, които и един път не могат. Но няма такива, които да могат нещо по-значително на лостовете .

Друго е ,че всичко опира да тренировките, а не чяк толкова много до килограмите. И аз от начало не можех да се набирам, ама сега не съм качил повече килограми,но мога значително повече.
    Е културистите, не могат да се набират, защото постоянно се помпят с тежести и доста натежават от това. Извода е,че не може човек да е ту като културистм ту да може да прави силови на лоста

Лостовте изяждат мускулите,просто неможете да се възтановите от тях.Няма никакво разнообразие в упражненията,свиква се и няма файда.Ако искате мускули на лостове правете като ханибал(ако можете де).
    The time's for sobieski

Aз съм си на лостовете-релеф,сила и издръжливост

Супер фен
    Аз не знам дали Кенет Леврон може нещо или не може нищо на лсотовете.Обаче ЕТО ВИ ЕДИН ДРУГ ПРИМЕР НА КУЛТУРИСТ. На 35 годишна възраст Марвин Едер правел 6 мабирания на лост с прикрепена към него ДОПЪЛНИТЕЛНА ТЕЖЕСТ 56 КИЛОГРАМА. А той самият е тежал 89 килограма! НЕЩО ДА КАЖЕТЕ? Кой от вас лостаджиите може това?

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Помпане с леки тежести до отказ = дървени мускули.

Големите тежести при базовите упражнения и силовите изпълнения на лостове (всякакви статични позиции, везни, планч, силови набирания и тн.) водят до изграждането на едно силно и функционално тяло.

Тренировката със свободни тежести и тренировката на лостове е на практика сходно натоварване.

Това че ви затискат 50 кг на лежанката, не е причина да плюете фитнеса. Както и не плюйте лостовете, защото ви е яд, че не можете да направите 10 чисти набирания.
    Ей това е най-доброто мнение което съ прочел в тази тема.Евала

Banned Мега фен
    Аз не знам дали Кенет Леврон може нещо или не може нищо на лсотовете.Обаче ЕТО ВИ ЕДИН ДРУГ ПРИМЕР НА КУЛТУРИСТ. На 35 годишна възраст Марвин Едер правел 6 мабирания на лост с прикрепена към него ДОПЪЛНИТЕЛНА ТЕЖЕСТ 56 КИЛОГРАМА. А той самият е тежал 89 килограма! НЕЩО ДА КАЖЕТЕ? Кой от вас лостаджиите може това?
    Gledal sum i edno jivotno 200 kg se nabirashe na 5 puti na lost s tejest 50 kg... Pak vupros na trenirovki. No tova che se nabira ne oznachava che moje neshto po znachitelno na lostovete

Мега фен Аватара на ZipFail
    200 кг човек няма начин да се набере 6 пъти. Още повече с тежест..

Иска да каже, че е мн голям според мен, не че е 200 кг :д
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Може, може

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си