.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    Варна, моретоо :)

Маса на лостове и успоредки

Какъв е методът на тренировка за най-ефективно трупане на маса на лостове и успоредки?
    хЪх...

Супер фен Аватара на fatrat
    какъвто е и за стол на лостове и успоредки!
    сега сериозно. Яденето е по-важното в случая!

Banned Мега фен
    В другата тема мурт спомена по този въпрос. . Помпай до отказ кофички. Но от лостовете трудно се качва маса. Трябва много трениране. И ядене. Правилното хранене не е хич лесно. - в битието не остава време просто. Ту на даскало. после друга работа, и кога да ядеж....

Прави на трен 100 кофи и 100 набирания за колкото се може по-кратко време, яж мъжката and you'll see yourself growin' ;}}
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

яж колкото се може повече, и тренирай стриктно

Град
    Тоест да се откажа от програмата си и да започна така? Или просто след края на програмата си да попмпам кофи и набирания до отказ???

П.С. Тя ми отнема около час.
    хЪх...

Абе пич вкарай и упражнения с тежести малко ... ще има по голям ефект от само лостове и успоредки,но както си решиш

Град
    Аз търпение имам и то голямо. Като цяло има резултати вече... на фитнес никой няма да ме убеди да отида, но може да купя някакви гири по-тежички Ще видим...
    хЪх...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Аз търпение имам и то голямо. Като цяло има резултати вече... на фитнес никой няма да ме убеди да отида, но може да купя някакви гири по-тежички Ще видим...
    .

Леле какви глупости се пишат кофички и набирания до отказ...Това което искаш просто не може да стане.А дъмбелите са на минимум 3.50лв. килото(и то ако пазаруваш с намаление) така,че сметни само 10 кила по 4лв. колко е
    The time's for sobieski

Тренировката ми е 120 набирания и 120 кофи със 10 кила на гърба(аз съм 70) за 40 мин и се качва маса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си