- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!
Ако той не е бисексуален или гей, нЕмаш шанс. Най-много да ти се изсмее в лицето и да разкаже на цялото ти училище... но едва ли ще ти е приятно.
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Само не можах да разбера каква е връзката между мнението ти и моя проблем. Не става въпрос за секс, а за любов. Тази дума чувал ли си я? Сигурно не...Първоначално написано от kinggnik
Ако беше нямаше да пускаш такива тъпи коментари.
Подкрепя, те напълно \Първоначално написано от Eos
/
П.П. Сериозно малко ми е странно, но не и смешно... както на повечето тук ! ЧОВЕШКО Е!![]()
А ти какво разбираш от любов на 16, че ми е любопитно !??Първоначално написано от ivan1
Не се занимавам с бисексуални наклонности или обратни ....Първоначално написано от Arterranes
питай в някой бисексуален форум
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Каквото разбираш и ти. Не знам на колко години си, но не ме и интересува много. Чувството е еднакво независимо колко си голям.Първоначално написано от Stotii
Първоначално написано от Luci
![]()
![]()
![]()
![]()
Като откача, откачам!
Авторе ти си едва на 16....и говориш глупости явно има някой който ти го набива в главата....разбери един ден ще имаш приятелка ще имаш семейство,майка ти баща ти,всичките ще се радват на внучета,внучки... замисли се малко...ти явно не си го прайл.... и до сега момиче не ти е обращало внимание и си останал с това впечатление...
Но живота си е твой ..
Ти си го хабиш не аз или някой друг..
Замисли се малко и тогава говори...
В противен случай щи дам пример
Всеки да разбере ще те отбягва,секи ще ти се надъхва да те бие
Обществото няма да те приеме...!!
Размисли малко над тоя въпрос
Между другото,ако ваще разберат бас държа,че баща ти ще те изгони от дома си и ще се отрече от теб!!!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ivan1, нека първо ти кажа следното - не ги слушай тези, които те критикуват и ти казват, че не си неориентиран. Това си е твоя живот, все пак, те нямат право да ти казват какви норми да следваш, (да бъдеш с жена, да правиш семейство, бабешки приказки, дрън-дрън) защото така ставаш роб и загубваш своето аз.
А иначе ето какво мога да те посъветвам аз: Отпусни се, помедитирай малко (сериозно), да ти се прочисти ума. Това със срама е вътрешна борба - трябва сам да се пребориш с него. Следващата стъпка е да започнеш разговора си с определеното момче, по-добре да е насаме. Разбери какви са неговите наклонности. Ако няма склонност към обратни, по-добре не го насилвай, защото това ще е в смисъл посягане към чужд живот, разбиване на личното пространство. Сиг съм, че ще си намериш сродна душа някой ден. Ако пък случайно се окаже на твоя страна, натам си се оправяйте вие, защото на мен лично ме е гнус от момчета гейове, но имам толеранс. Другата идея за разбиране каква е сексуалната му ориентация е да го подметнеш неволно въпроса в някакъв друг разговор, но тук е важно да не се издаваш и ти, поне докато не разкриеш психологията на противника си, така да се изразя.![]()
докато пишеше поста беше на 30 сантиметра от земята нали...Първоначално написано от ForsakenFreak
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.