.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Помощ!

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Ако той не е бисексуален или гей, нЕмаш шанс. Най-много да ти се изсмее в лицето и да разкаже на цялото ти училище... но едва ли ще ти е приятно.
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Цитирай Първоначално написано от kinggnik
    ти ли искаш да му цепиш дупарата или искаш той твойта да нацепи а?
    Само не можах да разбера каква е връзката между мнението ти и моя проблем. Не става въпрос за секс, а за любов. Тази дума чувал ли си я? Сигурно не... Ако беше нямаше да пускаш такива тъпи коментари.

Цитирай Първоначално написано от Eos
    омг, много сте прости. не е смешно,

по темата.
    Няма нищо срамно и лошо повече да те привлича другия пол. Просто първо го заговаряш и ако той е би, му споделяш, но, ако си е нормален, по - добре не прави нищо по въпроса, защото наистина ще се почувстваш много кофти и всички ще ти се подиграват и ще те унижават.
    Подкрепя, те напълно \/
    П.П. Сериозно малко ми е странно, но не и смешно... както на повечето тук ! ЧОВЕШКО Е!

Супер фен Аватара на Stotii
    Цитирай Първоначално написано от ivan1
    Цитирай Първоначално написано от kinggnik
    ти ли искаш да му цепиш дупарата или искаш той твойта да нацепи а?
    Само не можах да разбера каква е връзката между мнението ти и моя проблем. Не става въпрос за секс, а за любов. Тази дума чувал ли си я? Сигурно не... Ако беше нямаше да пускаш такива тъпи коментари.
    А ти какво разбираш от любов на 16, че ми е любопитно !??

Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    прочетох само първото изречение и не прочетох нищо друго
    ето го моя съвет:
    отиди до мъжагата
    кажи му, че ще го праскаш в дупето
    ама се обади на бърза помощ 15мин преди тва, че да не ги чакаш много
    Не се занимавам с бисексуални наклонности или обратни ....
    питай в някой бисексуален форум
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    А ти какво разбираш от любов на 16, че ми е любопитно !??
    Каквото разбираш и ти. Не знам на колко години си, но не ме и интересува много. Чувството е еднакво независимо колко си голям.

Супер фен Аватара на Stotii
    Питах какво е твоето мнение, моето си го знам ...

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от Luci
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    концлагер за тебе майна.
    Като откача, откачам!

Авторе ти си едва на 16....и говориш глупости явно има някой който ти го набива в главата....разбери един ден ще имаш приятелка ще имаш семейство,майка ти баща ти,всичките ще се радват на внучета,внучки... замисли се малко...ти явно не си го прайл.... и до сега момиче не ти е обращало внимание и си останал с това впечатление...
    Но живота си е твой ..
    Ти си го хабиш не аз или някой друг..
    Замисли се малко и тогава говори...
    В противен случай щи дам пример
    Всеки да разбере ще те отбягва,секи ще ти се надъхва да те бие
    Обществото няма да те приеме...!!
    Размисли малко над тоя въпрос
    Между другото,ако ваще разберат бас държа,че баща ти ще те изгони от дома си и ще се отрече от теб!!!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

ivan1, нека първо ти кажа следното - не ги слушай тези, които те критикуват и ти казват, че не си неориентиран. Това си е твоя живот, все пак, те нямат право да ти казват какви норми да следваш, (да бъдеш с жена, да правиш семейство, бабешки приказки, дрън-дрън) защото така ставаш роб и загубваш своето аз.
    А иначе ето какво мога да те посъветвам аз: Отпусни се, помедитирай малко (сериозно), да ти се прочисти ума. Това със срама е вътрешна борба - трябва сам да се пребориш с него. Следващата стъпка е да започнеш разговора си с определеното момче, по-добре да е насаме. Разбери какви са неговите наклонности. Ако няма склонност към обратни, по-добре не го насилвай, защото това ще е в смисъл посягане към чужд живот, разбиване на личното пространство. Сиг съм, че ще си намериш сродна душа някой ден. Ако пък случайно се окаже на твоя страна, натам си се оправяйте вие, защото на мен лично ме е гнус от момчета гейове, но имам толеранс. Другата идея за разбиране каква е сексуалната му ориентация е да го подметнеш неволно въпроса в някакъв друг разговор, но тук е важно да не се издаваш и ти, поне докато не разкриеш психологията на противника си, така да се изразя.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ForsakenFreak
    ivan1, нека първо ти кажа следното - не ги слушай тези, които те критикуват и ти казват, че не си неориентиран. Това си е твоя живот, все пак, те нямат право да ти казват какви норми да следваш, (да бъдеш с жена, да правиш семейство, бабешки приказки, дрън-дрън) защото така ставаш роб и загубваш своето аз.
    А иначе ето какво мога да те посъветвам аз: Отпусни се, помедитирай малко (сериозно), да ти се прочисти ума. Това със срама е вътрешна борба - трябва сам да се пребориш с него. Следващата стъпка е да започнеш разговора си с определеното момче, по-добре да е насаме. Разбери какви са неговите наклонности. Ако няма склонност към обратни, по-добре не го насилвай, защото това ще е в смисъл посягане към чужд живот, разбиване на личното пространство. Сиг съм, че ще си намериш сродна душа някой ден. Ако пък случайно се окаже на твоя страна, натам си се оправяйте вие, защото на мен лично ме е гнус от момчета гейове, но имам толеранс. Другата идея за разбиране каква е сексуалната му ориентация е да го подметнеш неволно въпроса в някакъв друг разговор, но тук е важно да не се издаваш и ти, поне докато не разкриеш психологията на противника си, така да се изразя.
    докато пишеше поста беше на 30 сантиметра от земята нали...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си